Φιλική νίκη (5-0) της ομάδας μας επί του Σπηλίου

Ευρεία φιλική νίκη με σκορ 5-0 πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα επικρατώντας του Σπηλίου στο γήπεδο των Αρμένων.

Μία ακόμη ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας για τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος χρησιμοποίησε και τους 26 παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Πλουραλισμός στην επίθεση αφού 4 παίκτες μας πέτυχαν από ένα γκολ, ενώ το 5ο προήλθε από αυτογκόλ, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι – το  οποίο ήταν διάρκειας 80’ λεπτών –  η ομάδα μας είχε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

OF_Armenon-Spili_OF_Armenon_pagkos OF_Armenon-Spili_Petrogiannakis_Giorgos OF_Armenon-Spili_Theodorakis_Panagiotis OF_Armenon-Spili_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Spili_Karagiorgis_Panagiotis OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris_3

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 7’ αλλά το σουτ του Καργάκη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 14’ ο Τσιρίτας έσωσε την κοντινή κεφαλιά του Πέτρου Κλειδή. Στο 18’ ο Καργάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σπηλίου, αλλά στο 20’ ευοδώθηκε η κυριαρχία της ομάδας μας, με τον Κουρνιανό να σεντράρει και τον Καραγιώργη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 27’ με την κεφαλιά του Κουνδουράκη από την εκτέλεση κόρνερ του Τριχάκη να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ παράλληλα πέρασε το κοντινό πλασέ του Κουρνιανού στο 34’, με τον ίδιο παίκτη να σουτάρει άουτ στο 40’.

OF_Armenon-Spili_OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_1 OF_Armenon-Spili_odigies_Mourtzanou_se_Koundouraki OF_Armenon-Spili_Karagiorgis_Panagiotis_4 OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Spili_1 OF_Armenon-Spili_Politakis_Nikos OF_Armenon-Spili_Xnaris_Hlias OF_Armenon-Spili_Papadogiannis_Kostas OF_Armenon-Spili_Karagiorgis_Panagiotis_3 OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris_1 OF_Armenon-Spili_Karagiorgis_Panagiotis

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε το 2-0 με τον Κουνδουράκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, ενώ στο 45’ ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 47’ ήρθε ο Θ. Γασπαράκης για να πετύχει το 4-0, ενώ στο 48’ από προσπάθεια και σέντρα του Καργάκη, ο Γεωργακάκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, για το 5-0. Στο 54’ ο Μαρινάκης βρέθηκε τετ α τετ αλλά άνοιξε το κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία, ενώ στο 68’ το σουτ του ίδιου παίκτη έδιωξε με την βοήθεια του δοκαριού του ο Τσιρίτας.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης (48’ Ε. Κολυβάκης, 74’ Αποστολάκης), Πετρογιαννάκης (63’ Α. Βογιατζάκης), Κουνδουράκης (74’ Κ. Κλειδής), Δραμιτινός (41’ Κοσμίδης, 76’ Ν. Κολυβάκης), Καργάκης (50’ Μαρινάκης), Π. Κλειδής (76’ Θεοδωράκης), Τριχάκης (41’ Βαβουράκης), Χνάρης (63’ Βερνάδος), Κουρνιανός (48’ Τζαγκαράκης, 78’ Δ. Κλειδής), Καραγιώργης (41’ Θ. Γασπαράκης, 78’ Πολιτάκης), Ντιμιτρόφ (61’ Παπαδογιάννης).

ΣΠΗΛΙ (Δημήτρης Καραμπατζάκης): Τσιρίτας, Γεωργακάκης, Στ. Γάσπαρης, Καμπουράκης, Κονδύλης, Κ. Βαβουράκης, Κοκοτσάκης, Αγγελογιαννάκης, Σειραγάκης, Λογιάκης, Σπυρλιδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Σφακιανάκης, Καραπατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΦιλική ήττα για την ομάδα μας (0-1) από την Κάλυβο
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια σε 5 επιτυχημένους μαθητές-ποδοσφαιριστές της ομάδας μας