Δυνατό ματς στα Μισσιρια και ήττα για τον Ο.Φ.Α

Σήμερα το μεσημέρι ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε στα Μισσιρια από την Δόξα Πλατανέ. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να επιστρέψουν στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν με διαγώνιο ποδόσφαιρο και επιθέσεις από τα άκρα να απειλήσουν τον Ο.Φ.Α. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν πολύ καλά και πολλές φορές κατάφεραν να βγουν στην κόντρα και να δημιουργήσουν καταστάσεις απειλής χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με στημένες μπάλες και κατάφεραν να προηγηθούν μετά από σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Ο.Φ.Α προσπάθησε με συνεργασίες των παιχτών του να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο και να μειώσει το σκορ. Κατάφερε να απειλήσει με τον Καργάκη με ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και με τον Βογιατζάκη, όταν βρέθηκε μέσα στη περιοχή χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι έπειτα από μια φάση διαρκείας κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Ο.Φ.Α συνέχισε να προσπαθεί να μειώσει στο σκορ. Κορυφαία στιγμή αποτέλεσε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καργάκη που απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Το παιχνίδι τελειώσει με το σκορ στο 2-0. Η ομάδα της Δόξας έφυγε με το τρίποντο μετά από μια καλή εμφάνιση. Ο Ο.Φ.Α παρά την προσπάθεια έφυγε ηττημένος και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι ελπίζοντας να επιστρέψει γρήγορα στις νίκες.

Α.Ε Δόξα Πλατανέ

Χνάρης, Λάριος, Ξενοκαλακης, Μιχελιδακης, Δελημπασης, Μπαξεβάνης, Mataragasi, Ανυφαντακης, Παλασσης,

Αγωνίστηκαν: Καψαλακης, Κοσκινας, Γιαννόπουλος, Ανυφαντακης, Πολιουδακης, Φραγκιαδακης.

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ε , Φιτσιος, Βογιατζάκης, Μοσχονάς, Κολυβάκης Ι., Κοσμίδης, Μάντσε, Καργάκης, Κολυβάκης Ν., Τσολας, Βογιατζάκης Γ

Αγωνίστηκαν: Δραμιτινός, Ταρε, Ξηράς, Γασπαράκης.

 

Προηγούμενο άρθροΟ.Φ.Α – Ρεθυμνιακός 0-3
Επόμενο άρθροΕυχές για την ονομαστική εορτή