Ο.Φ.Α – Ρεθυμνιακός 0-3

Το Σάββατο το απόγευμα ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε τον Α.Ο.Ρεθυμνιακό στο γηπεδο των Αρμένων. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και περιόρισαν τον Ο.Φ.Α σε θέση άμυνας. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με αντεπιθέσεις κατάφεραν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους με κορυφαία στιγμή το εξ επαφής σουτ του Ταρε έπειτα από διαγώνια μπαλιά, που έφυγε λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο Ρεθυμνιακός πίεσε και κερδίζοντας στημένες φάσεις έφτασε στο 0-1, και λίγο αργότερα  έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ο.Φ.Α παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος. Με κάθετο ποδόσφαιρο κατάφερε να βγει μπροστά και να απειλήσει χωρίς όμως να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Καθώς το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι έπειτα από άλλη μια στημένη φάση πέτυχαν και τρίτο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 0-3.

Ο Ο.Φ.Α κράτα την καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και πηγαίνει στην εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ε., Φίτσιος, Κοσμίδης, Βογιατζάκης Α, Κολυβάκης Ι., Μοσχονάς, Γασπαράκης Π., Καργάκης, Ταρε, Κολυβάκης Ν., Βογιατζάκης Γ

Αγωνίστηκαν: Δραμιτινός, Ταρε Κλάιντι, Ξηράς, Μάντσε

Α.Ο.Ρεθυμνιακός

Κελαϊδής, Χυσκο, Comolari, Κλειδης, Γεωργούλης, Μανωλακάκης, Πρινιανάκης, Ματαραγκασι, Λαζιδης, Σπυριδάκης, Παπαδομανωλακης

Αγωνίστηκαν: Καραμπαλης, Κλάδος, Μιχαλερης, Ξυδακης, Χατζηνικολιδης.

 

 

Προηγούμενο άρθροΙσοπαλία με πολλά γκολ στα Σελλιά
Επόμενο άρθροΔυνατό ματς στα Μισσιρια και ήττα για τον Ο.Φ.Α