Ισοπαλία με πολλά γκολ στα Σελλιά

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε στα Σελλιά από την τοπική ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Κατάφερε να πετύχει το 0-1 με τον Καργάκη πολύ νωρίς στο ματς ενώ μετά από λίγα λεπτά έκανε και το 0-2 με τον Ταρε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν, χωρίς όμως να μπορέσουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ο Ο.Φ.Α πέτυχε και τρίτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο Ταρε πέτυχε το 0-3 μετά από όμορφη ενέργεια μέσα στη περιοχή των Σελλίων.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να μειώσουν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου σε 1-3. Μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν να πετύχουν και το 2-3 δίνοντας στο παιχνίδι χαρακτηριστικά ντέρμπι. Ο Ο.Φ.Α αμύνθηκε και κατάφερε να βρει τα πατήματα του. Προς το τέλος του αγώνα μετά από ομορφη συνεργασία των παιχτών του Ο.Φ.Α, ο Καργάκης σημείωσε το 2-4 και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Οι γηπεδούχοι όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη που έκαναν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 3-4 και στην αμέσως επόμενη φάση έφτασαν στην ισοφάριση μετά από μια φάση διαρκείας.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. Οι δυο ομάδες πρόσφεραν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα δείχνοντας πόσο ανταγωνιστικό πρόκειται να είναι το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ο.Φ.Α φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που δεν τον χαροποιεί καθώς προηγήθηκε με 3 γκολ και θα ήθελε να φύγει με το τρίποντο.

Α Ο. ΣΕΛΛΙΩΝ

Ζουρμπάκης, Μαστρογιαννάκης, Γυπαράκης, Μυλωνάκης, Μπιτσάκου, Γκουγκα, Λαρετζακης, Εσπιαλίδης, Παπαδογιαννης, Τότσι, Παπαδάκης

Αγωνίστηκαν: Παπαδογιάννης, Παπαδάκης,

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ε , Φίτσιος, Γασπαράκης Γ, Βογιατζάκης Α., Κολυβάκης Ι., Μοσχονάς, Κοσμίδης, Καργάκης, Ταρε, Δραμιτινός, Βογιατζάκης Γ.

Αγωνίστηκαν: Τσολας, Ξηράς, Γασπαράκης Π.

 

 

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στα Ζωνιανά
Επόμενο άρθροΟ.Φ.Α – Ρεθυμνιακός 0-3