Συγχαρητήρια σε 5 επιτυχημένους μαθητές-ποδοσφαιριστές της ομάδας μας

Με μεγάλη χαρά η διοίκηση, οι προπονητές και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦ Αρμένων συγχαίρει 5 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία του συλλόγου μας, για την εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές και ΤΕΙ ανά την χώρα.

Η πρόοδος των παιδιών μας και στο σχολείο, μας κάνει υπερήφανους, αφού είμαστε θερμά υποστηρικτές πως ο αθλητισμός πρέπει να συνδυάζεται με τις σχολικές επιδόσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ακαδημίας μας, Κωνσταντίνο Κλειδή, Δημήτρη Καρρά, Δημήτρη Κλειδή, Επαμεινώνδα Κολυβάκη, αλλά και τον Κέβιν Τσέλα ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν δανεικός στην Κ19 της ΠΑΕ Πλατανιάς, για την επίτευξη των στόχων και προσπαθειών τους με την εισαγωγή τους στις σχολές της προτίμησης τους. Παραδοσιακά τα παιδιά που αγωνίζονται στην Ακαδημία μας καταφέρνουν να επιτύχουν τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στις σχολικές τους υποχρεώσεις, κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Συγχαρητήρια λοιπόν ξεχωριστά:

Στον Κωνσταντίνο Κλειδή για την εισαγωγή του στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στον Δημήτρη Καρρά για την εισαγωγή του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Στον Επαμεινώνδα Κολυβάκη για την εισαγωγή του στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Στον Δημήτρη Κλειδή για την εισαγωγή του στο Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηρακλείου.

Στον Κέβιν Τσέλα για την εισαγωγή του στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία) του Πανεπιστημίου Κομοτηνής.

OF_Armenon-Foinikas_Karras_Dimitris_2

Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη (5-0) της ομάδας μας επί του Σπηλίου
Επόμενο άρθροΝέα φιλικό για την ομάδα μας σήμερα στα Μισίρια με την Δόξα