Φιλική ήττα για την ομάδα μας (0-1) από την Κάλυβο

Φιλική ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα με σκορ 1-0 από την Κάλυβο σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αρμένων.

Τα πόδια ήταν βαριά από την επίπονη προετοιμασία, αλλά η ομάδα μας είχε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερες τα δύο δοκάρια που είχε με τους Καργάκη (12’) και Χνάρη (57’). Ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός είχε στην διάθεση του 21 ποδοσφαιριστές, τους οποίους και χρησιμοποίησε στο σημερινό φιλικό, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και συστήματα και ενώ συμπληρώσαμε την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

OF_Armenon-Kalyvos_OF_Armenon_endekada OF_Armenon-Kalyvos_pagkos_OF_Armenon OF_Armenon-Kalyvos_Ntimitrov_Tsvetan_2 OF_Armenon-Kalyvos_Koundourakis_Giorgos OF_Armenon-Kalyvos_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-Kalyvos_Trixakis_Giorgos OF_Armenon-Kalyvos_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Kalyvos_Petrogiannakis_Giorgos

Στο 12’ ο «κεραυνός» του Καργάκη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 32’ ο Τσιρίτας «είπε» όχι σε σουτ του Χνάρη, με την κεφαλιά του Κουνδουράκη στο επόμενο λεπτό να φεύγει άουτ. Νέα καλή επέμβαση του Τσιρίτα στο 40’ σε εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Το σκηνικό ανάλογο και στην επανάληψη με τον Χνάρη από ευνοϊκή θέση να σουτάρει άουτ στο 53’, ενώ στο 57’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 58’ ο Τσιρίτας έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Κουρνιανού που βρέθηκε απέναντι του, ενώ και στο 63’ νικητής αναδείχθηκε ο πορτιέρο της Καλύβου σε νέο τετ α τετ με τον Κουρνιανό. Νέα σπουδαία επέμβαση του Τσιρίτα σε τετ α τετ με τον Καργάκη, ενώ στο 84’ ο Κ. Κλειδής εξ’ επαφής και με εξουδετερωμένο τον Τσιρίτα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τελικά, το γκολ ήρθε από την Κάλυβο στο 87’ με σουτ από τα όρια της περιοχής του Παπαγιαννάκη, για το 0-1. Η ομάδα μας είχε μία ακόμη καλή στιγμή στο 87’ με τον 14χρόνο Νίκο Κολυβάκη να βγάζει ωραία σέντρα, αλλά να μην προλαβαίνει να βρει την μπάλα ο Μαρινάκης.

OF_Armenon-Kalyvos_Ntimitrov_Tsvetan_4 OF_Armenon-Kalyvos_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Kalyvos_Kleidis_Petros OF_Armenon-Kalyvos_Kargakis_Mixalis_2

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την Τετάρτη 24 Αυγούστου και πάλι στο γήπεδο Αρμένων φιλοξενώντας το Σπήλι.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Ε. Κολυβάκης (68’ Μενιουδάκης), Πετρογιαννάκης (82’ Δ. Κλειδής), Κουνδουράκης, Κοσμίδης (22’ Α. Βογιατζάκης), Ντιμιτρόφ (76’ Ν. Κολυβάκης), Χνάρης (79’ Θεοδωράκης), Τριχάκης (63’ Κ. Κλειδής), Βαβουράκης (46’ Π. Κλειδής), Καραγιώργης (58’ Μαρινάκης), Τζαγκαράκης (46’ Κουρνιανός), Καργάκης (82’ Βερνάδος).

ΚΑΛΥΒΟΣ (Τάκης Μαρής): Τσιρίτας, Χ. Ψωμάς, Ν. Ψωμάς, Λεκάκης, Παυλάκης, Κοϊνάκης, Χρ. Μαρής, Γ. Κοζορώνης, Τσέτσος, Κ. Αντιασβίλι, Παπαγιαννάκης.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι: Κουνδουράκης, Γ. Τζαγκαράκης, Μαθιουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.30) με Κάλυβο για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΦιλική νίκη (5-0) της ομάδας μας επί του Σπηλίου