Δεν άξιζε την ήττα η ομάδα μας

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα με 1-3 από το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ομάδα της Επισκοπής, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αρμένων.

Η ομάδα μας έπαιξε σαν ίσο προς ίσο την Επισκοπή του πολύ υψηλού μπάτζετ, στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, δεν άξιζε την ήττα, αλλά λύγισε στο φινάλε, έχοντας δύο αναγκαστικές αλλαγές (Τζαγκαράκης, Π. Κλειδής).

OF_Armenon-Episkopi_eisodos_omadon OF_Armenon-Episkopi_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Episkopi_Fonseca_Xnaris_2 OF_Armenon-Episkopi_Karagiorgis_Fovakis OF_Armenon-Episkopi_Gasparais_Thodoris OF_Armenon-Episkopi_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Episkopi_Mixelakakis_Koundourakis_2 OF_Armenon-Episkopi_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Episkopi_pagkos_OFA OF_Armenon-Episkopi_panhgyrismos_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Episkopi_parataxi_OF_Armenon OF_Armenon-Episkopi_Petrogiannakis_Giorgos OF_Armenon-Episkopi_Tzagkarakis_Roussakis OF_Armenon-Episkopi_Trixakis_Giorgos

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν επιδεικτικά το fair play στην φάση του 1-2 στο 77’, με τον Π. Κλειδή να είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και να αποχωρεί τραυματίας λίγο αργότερα και στην εξέλιξη της φάσης δεν σφυρίζεται καθαρό φάουλ πάνω στον Θ. Γασπαράκη. Το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά με τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο τραυματισμός στην γάμπα του Μανόλη Τσαγκαράκη άλλαξε τα πλάνα του προπονητή μας Φίλιππου Μουρτζανού και μόλις στο 49’ οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με τον Φονσέκα.

OF_Armenon-Episkopi_xeirapsia OF_Armenon-Episkopi_panhgyrismos_OFA_3 OF_Armenon-Episkopi_panhgyrismos_OFA_2 OF_Armenon-Episkopi_Mixelakakis_Koundourakis OF_Armenon-Episkopi_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-Episkopi_Karagiorgis_Panagiotis_2 OF_Armenon-Episkopi_Koundourakis_Giorgos OF_Armenon-Episkopi_Kargakis_Mixalis_2 OF_Armenon-Episkopi_Karagiorgis_Panagiotis OF_Armenon-Episkopi_Fonseca_Xnaris

Η ομάδα μας δεν παράτησε το παιχνίδι, έβγαλε περισσότερο πάθος, κέρδισε μέτρα και κατάφερε στο 68’ να ισοφαρίσει σε 1-1 με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καργάκη. Το παιχνίδι είχε ισορροπήσει και κρεμόταν σε μία κλωστή, ώσπου φτάσαμε στην φάση του 77ου λεπτού, όπου ο Πέτρος Κλειδής δέχθηκε μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου, βρέθηκε στο έδαφος, με τους παίκτες της Επισκοπής να μην τηρούν το fair play (όπως είχε κάνει ο Καργάκης στο α’ ημίχρονο από την πλευρά της ομάδας μας) και ο Κόκκαλης να βγαίνει σε θέση τετ α τετ και να πετυχαίνει το 1-2. Ούτε τότε η ομάδα μας παράτησε το παιχνίδι, κυνήγησε την ισοφάριση έχοντας 1-2 καλές στιγμές, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 92’ ο Κόκκαλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Φάσεις και γκολ

4’ σέντρα του Σκούφου, κεφαλιά του Μαυρομάτη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

27’ καλό σουτ του Σκούφου η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

32’ καλό σουτ του Μαυρομάτη, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δανδάλη.

49’ διαγώνια μπαλιά του Σκούφου, ο Φονσέκα θα φύγει στην πλάτη της άμυνας και θα πλασάρει, ανοίγοντας το σκορ, 0-1.

51’ σέντρα του Ρηγάκη, μόνος ο Φονσέκα, θα σουτάρει ψηλά άουτ.

68’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Καργάκης, θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» του Δημαράκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

71’ κόρνερ του Γασπαράκη, ο Π. Κλειδής θα πάρει την κεφαλιά, αλλά θα μπλοκάρει ο Δημαράκης.

77’ ο Π. Κλειδής βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα δύο ποδοσφαιριστών της Επισκοπής, οι φιλοξενούμενοι δεν τηρούν το Fair Play, με την μπάλα να φτάνει στον Κόκκαλη, ο οποίος από θέση τετ α τετ, πλασάρει εύστοχα για το 1-2.

90’ σέντρα του Καραγιώργη, η κεφαλιά του Κουρνιανού θα φύγει άουτ.

92’ σέντρα του Φονσέκα ο Κόκκαλης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, θα κερδίσει το ριμπάουντ και με νέα κεφαλιά σε κενή εστία θα διαμορφώσει το τελικό 1-3.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Α. Βογιατζάκης, Πετρογιαννάκης, Ντιμιτρόφ, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής (78’ λ.τ. Κουρνιανός), Τριχάκης (65’ Βερνάδος), Χνάρης, Θ. Γασπαράκης, Καργάκης, Τσαγκαράκης (48’ λ.τ. Καραγιώργης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Νάκας, Κολοβάκης (46’ Ρηγάκης), Νίκου, Ρουσάκης, Χαλκιαδάκης, Σκούφος, Μαυρομάτης (65’ Φράγκος), Κόκκαλης, Φονσέκα, Μιχελακάκης (72’ Φοβάκης).

OF_Armenon-Episkopi_vraveysi_Nikolidaki
* Πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα μας απένειμε τιμητική πλακέτα στην Επισκοπή για την προσφορά της στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και την παρουσία της 4 χρόνια σε Football League και Γ’ Εθνική. Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης στον ομόλογό του της Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

OF_Armenon-Episkopi_vraveysi_Xalkiadaki
Επίσης, η ομάδα μας, δια μέσω του αρχηγού της Αντώνη Βογιατζάκη, παρέδωσε μία ανθοδέσμη στον ποδοσφαιριστή της Επισκοπής, Νίκο Χαλκιαδάκη, ο οποίος έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της ομάδας μας, έχοντας φορέσει και την φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΟΦ Αρμένων.

Προηγούμενο άρθροΜε πίστη στο ντέρμπι με την Επισκοπή η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων τον Φλοριάν Τσούνι