Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων τον Φλοριάν Τσούνι

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φλοριάν Τσούνι, από το Αθλόπολις (ομάδα Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου).

Ο Φλοριάν Τσούνι είναι 19χρόνος αμυντικός μέσος από το Ηράκλειο και εισήχθη φοιτητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Ο ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει στην οικογένεια μας τον Φλοριάν Τσούνι και του εύχεται υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Μετά από την σύναψη της συνεργασίας μας ο Φλοριάν Τσούνι μίλησε στο ofarmenon.gr, τονίζοντας:

«Είμαι τυχερός που βρήκα μια τέτοια ομάδα όπως ο ΟΦ Αρμένων να συνεχίσω την καριέρα μου, γιατί οι άνθρωποι της διοίκησης, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Αισθάνομαι πως είμαι σαν στο σπίτι μου, αντιμετωπίζοντας πολύ ζεστό κλίμα. Το καλό κλίμα είναι το σημαντικότερο σε μια ομάδα και υπόλοιπα έπονται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Στέλιο Μπικάκη, το γενικό αρχηγό κ. Κώστα Θεοδωράκη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την αντιμετώπιση τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μια καλή χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς για εμένα και τους συμπαίκτες μου.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό που αντιμετώπισα ερχόμενος στον ΟΦ Αρμένων, γιατί προέρχομαι από μια ομάδα, το Αθλόπολις, που για πολλά χρόνια αποτελούσε την οικογένεια μου και το ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Φιλοξενίδη, τον πρόεδρο κ. Μαυράκη, τον ιδιοκτήτη κ. Σκούφο και τον Αντιπρόεδρο κ. Δεσύπρη, για την συνεχή στήριξη στο πρόσωπο μου, τόσα χρόνια».

Το βιογραφικό του Φλοριάν Τσούνι

OF_Armenon_metagrafi_Tsouni_Florian_Mpikakis_Petrakis
Ημερομηνία Γέννησης: 02/04/1997

Θέση: Αμυντικός Μέσος

2007-08 Αλμυρού Γαζίου (Ακαδημία)

2008-14 Αθλόπολις

2014-16 Αθλόπολις (πρωταθλητής Β’ ΕΠΣΗ, άνοδος στην Α1 από την Α2 ΕΠΣΗ)

(Στην φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδας μας Φλοριάν Τσούνι με τον πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων κ. Στέλιο Μπικάκη και τον Υπεύθυνο Ακαδημίας κ. Ιωσήφ Πετράκη)

Προηγούμενο άρθροΔεν άξιζε την ήττα η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΤελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία της ομάδας μας