Με πίστη στο ντέρμπι με την Επισκοπή η ομάδα μας

Πανέτοιμη η ομάδα μας και αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, υποδέχεται σήμερα (16.00) στο γήπεδο των Αρμένων την Επισκοπή, στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι του διημέρου στην Α’ ΕΠΣΡ, που αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου, με την ομάδα μας να θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Το 5χ5 έχει φέρει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ και το σημερινό παιχνίδι με την δυνατή Επισκοπή, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους στις τάξεις του συλλόγου μας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εκλείπουν ούτε από αυτό το παιχνίδι για τον Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν υπολογίζει και πάλι τον τιμωρημένο Γιώργο Βογιατζάκη (εκτίει την προτελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του), αλλά και τους Τσακάλι, Μενιουδάκη, οι οποίοι θα απουσιάσουν για προσωπικούς λόγους. Εκτός πλάνων είναι και ο Μιχάλης Παπαδάκης, λόγω της πνευμονίας που τον ταλαιπωρεί την τελευταία εβδομάδα.

Μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Πέμπτη το απόγευμα, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οποία θα στηριχθεί στο σημερινό ντέρμπι με την Επισκοπή, που απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Δραμιτινός, Θ. Γασπαράκης, Ντιμιτρόφ, Καργάκης, Π. Κλειδής, Κουνδουράκης, Μαρινάκης, Κουρνιανός, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Ουρανός, Χνάρης, Καραγιώργης, Βερναδός, Τζαγκαράκης.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΔεν άξιζε την ήττα η ομάδα μας