Ήττα για την ομάδα μας στα Μισίρια

Με ήττα αποχαιρέτισε η ομάδα μας το 2016, χάνοντας με 3-0 από τον Άρη στα Μισίρια για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό το τσουχτερό κρύο που σίγουρα επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Aris_Rethymnou-OF_Armenon_OFA_endekada Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_4 Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_2 Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Ntimitrov_Tsvetan Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Mourtzanos_Kozanidis Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_2 Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_3 Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Ktistakis_Giorgos_kerkida

Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα δίλεπτο, όπου στο 63’ ο διαιτητής κ. Σαβουϊδάκης έδωσε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας με το σκορ στο 1-0, το οποίο πήρε πίσω! μετά από  υπόδειξη του β’ βοηθού Αραμπόπουλου, μετατρέποντας το σε επιθετικό φάουλ!!! Σαν να μην έφτανε αυτό στο επόμενο λεπτό (64’) η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουνδουράκη με 2η κίτρινη κάρτα, με τον Άρη μέσα σε ένα 5λεπτό να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Φάσεις και γκολ

8’ σουτ του Αργυρού έξω από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Δανδάλη.

12’ ο Ντιμιτρόφ με διαγώνια μπαλιά βγάζει σε θέση βολής τον Θ. Γασπαράκη, ο οποίος μέσα από την περιοχή, αλλά από πλάγια θέση θα σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

15’ ο Β. Χατζηδάκης με όμορφη προσποίηση αποφεύγει ένα αντίπαλο και με κοντινό σουτ, ανοίγει το σκορ για τον Άρη, 1-0.

30’ καλό σουτ του Καψαλάκη έξω από την μεγάλη περιοχή θα διώξει όμορφα ο Δανδάλης.

54’ καλό σουτ του Καργάκη θα μπλοκάρει ο Στεφανουδάκης.

63’ μονομαχία του Κουρνιανού με τον Δασκαλάκη, με τον κεντρικό αμυντικό του Άρη να διώχνει την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και ο κ. Σαβουϊδάκης να δίνει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Όμως ο β’ βοηθός κ. Αραμπόπουλος σηκώνει την σημαία, υποδεικνύοντας στον διαιτητή πως πρώτος την μπάλα με το χέρι την βρήκε ο Κουρνιανός, με τον κ. Σαβουϊδάκη να ακυρώνει την απόφαση του και να μετατρέπει το πέναλτι σε επιθετικό φάουλ!

64’ αντεπίθεση του Άρη με τον Γκιόκα, την οποία ανακόπτει ο Κουνδουράκης με δυνατό μαρκάρισμα, με τον μέσο της ομάδας μας να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η 2η και να αποβάλλεται από το παιχνίδι.

65’ την εκτέλεση φάουλ αναλαμβάνει ο Καψαλάκης στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκών του Δανδάλη.
71’ σέντρα του Κραβαρίτη από δεξιά, ο Αργυρός με πλασέ στο 2ο δοκάρι θα πετύχει το 2-0.

76’ αντεπίθεση του Άρη, με τελικό αποδέκτη τον Ρότσι, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα διαμορφώσει το τελικό 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαβουϊδάκης, Λιοδάκης, Αραμπόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 15’ Β. Χατζηδάκης, 71’ Αργυρός, 76’ Ρότσι.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 8’ Αργυρός, 65’ Καψαλάκης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 64’ Κουνδουράκης (2η κίτρινη).

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Στεφανουδάκης, Πίργια, Παπάζογλου (78’ Ι. Μαρής), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Αργυρός, Καψαλάκης, Γκιόκας (65’ Κραβαρίτης), Μουρατίδης (74’ Ρότσι), Β. Χατζηδάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Κουνδουράκης, Τριχάκης, Θ. Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης (65’ Παπαδάκης), Κουρνιανός (74’ Τζαγκαράκης), Καργάκης, Καραγιώργης (46’ Α. Βογιατζάκης), Ντιμιτρόφ, Λεονάρντο.

Προηγούμενο άρθροΓια θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας σήμερα εκτός με Άρη
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας προσκεκλημένη σήμερα στην 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα της Ε.Α.Π.