Η Ακαδημία μας προσκεκλημένη σήμερα στην 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα της Ε.Α.Π.

Στο γήπεδο Ατσιποπούλου θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα το τμήμα Παίδων της Ακαδημίας της ομάδας μας, συμμετέχοντας στην 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα που διοργανώνει η Ακαδημία της Ε.Α.Π.

Το τμήμα Παίδων της Ακαδημίας μας, όπου συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003-2004 και μικρότερα, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ε.Α.Π., με την δική της συμμετοχή, αλλά και της Ακαδημίας του Ρεθυμνιακού. Η ομάδα μας στις 17.30 σήμερα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Ρεθυμνιακό σε παιχνίδι διάρκειας 35 λεπτών, ενώ ακολούθως στις 18.15 θα παίξει με την Ακαδημία της Ε.Α.Π. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση Ε.Α.Π. – Ρεθυμνιακός και θα ακολουθήσουν οι σχετικές απονομές, βάσει της βαθμολογίας που θα συγκεντρώσουν οι ομάδες.

Ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ατσιποπούλου θα εξελίσσονται παράπλευρες δράσεις, όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά, όπως Bazzar βιβλίου (4.30 – 7.30), αλλά και συλλογή τροφίμων που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνου.

Στις 8.30 θα υπάρχει προβολή Χριστουγεννιάτικου παιδικού κινηματογράφου στο αμφιθέατρο του νέου Γυμνασίου Ατσιποπούλου, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει bazzar κατασκευών από τους μαθητές του Γυμνασίου στον χώρο του αμφιθεάτρου.

Προηγούμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας στα Μισίρια
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένη η συμμετοχή της Ακαδημίας μας στη Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα της ΕΑΠ