Για θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας σήμερα εκτός με Άρη

Με στόχο να κλείσει με χαμόγελα το 2016 η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα (15.00) τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Μισιρίων, για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η αποστολή της ομάδας μας απέναντι στον περσινό πρωταθλητή είναι σίγουρα δύσκολη, όμως την φετινή χρονιά έχει δείξει πως της πάνε τα δύσκολα και στα Μισίρια θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός μετράει δύο σημαντικές απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση, αφού δεν υπολογίζει στους Ηλία Χνάρη και Πέτρο Κλειδή. Ο Ηλίας Χνάρης λόγω προσωπικών υποχρεώσεων είναι εκτός πλάνων, ενώ ο Πέτρος Κλειδής είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για ένα ακόμη παιχνίδι. Ο νεαρός αμυντικός μέσος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή για τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και υπολογίζεται πως από τη νέα εβδομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος, με την έλευση της νέας χρονιάς.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στα Μισίρια, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Τριχάκης Λεονάρντο, Πετρογιαννάκης, Καργάκης, Καραγιώργης Τζαγκαράκης, Κουρνιανός, Ντιμιτρόφ, Γασπαράκης, Δ. Κλειδής, Τσούνι, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΣτην Αλφά σήμερα (12.00) οι Παίδες μας
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας στα Μισίρια