Στο Ρέθυμνο και ο Προύιτ

Έφτασε στο Ρέθυμνο ο Γκέιμπ Προύιτ. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ο τρίτος από την παρέα των Αμερικανών (προηγήθηκε η άφιξη των Κουάμε, Χαρτ) με την είσοδο του οποίου ο Θανάσης Γιαπλές πια, μπορεί να δουλέψει μ’ ένα 95% συμπληρωμένο ρόστερ και πάνω σε βάσεις που του δίνουν τη δυνατότητα να έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του.

      Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Κένι Γκάμπριελ όπου αναμένεται να έρθει, ίσως στο τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Προύιτ, ο γκαρντ του Ρεθύμνου θα περάσει τις επόμενες μέρες, όπως άλλωστε έπραξαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τα εργομετρικά τεστ και θα μπει κανονικά στο υπόλοιπο σύνολο.

      Ντούβνιακ: «Είχα μια φανταστική σεζόν»

Σ’ αυτόν άλλωστε βασίζεται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αγωνιστικής έκρηξης που θέλει να έχει το Ρέθυμνο και σ’ αυτό το πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ σε δηλώσεις που έκανε στο διαδίκτυο, ο πρώην γκαρντ του Ρεθύμνου Ούρος Ντούβνιακ μιλώντας αυτή τη φορά για τη νέα του ομάδα τον Πανιώνιο υποστήριξε τα εξής:
«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρότασή του, καθώς αποτελεί τιμή για μένα να ανήκω στο δυναμικό του Πανιωνίου». Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα και κάνω πράγματα που με γεμίζουν. Εύχομαι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα».

       Για το Ρέθυμνο: «Στο Ρέθυμνο είχα μια φανταστική σεζόν. Τόσο τα μέλη της ομάδας, όσο και οι οπαδοί μας… αγκάλιασαν και μας υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή. Θα τους θυμάμαι όλους για πάντα ως ένα υπέροχο μέρος της καριέρας μου».
Πηγη: rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροΣε εγρήγορση η Επισκοπή
Επόμενο άρθρο«Ψηλώνει» ο ΟΠΕΡ