«Ψηλώνει» ο ΟΠΕΡ

Με πολλή μεγάλη διάθεση συνεχίζονται οι πρώτες προπονήσεις του ΟΠΕΡ στο γυναικείο τμήμα της ρεθυμνιώτικης ομάδας έπειτα από τις κινήσεις της διοίκησης για μια ενίσχυση δίχως ανάλογο προηγούμενο.

Οι αθλήτριες δείχνουν καθημερινά τον απαιτούμενο ζήλο και ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος έχει πλέον την ευκαιρία να τις «τσεκάρει» και να κάνει τις επιλογές του γνωρίζοντας εκ προοιμίου ότι, έχει άπλετο χρόνο μπροστά του για να μοντάρει την ομάδα που ο ίδιος και η διοίκηση οραματίζονται. Ο ΟΠΕΡ δείχνει πολύ πιο «γεμάτος» ως ομάδα βάσει ρόστερ αλλά και σαφώς «ψηλότερος» απ’ ότι άλλες χρονιές με αποτέλεσμα να συγκροτεί μια σειρά παικτριών που θα ορθώνουν ένα «τείχος» μπροστά στο φιλέ.

      Με άλλα λόγια, από πολύ νωρίς, βλέπουμε ότι το μπλοκ του θα είναι ένα από τα δυνατά του σημεία στην τρέχουσα σεζόν. Παίκτριες όπως η Χριστίνα Καλογριδάκη (1.86), η Βουλγάρα Βέσι που η απόκτησή της επίκειται αυτές τις μέρες (1.84), η Κατερίνη (1.81), η Σαπαρέφσκα (1.81) κι αν υπολογίσουμε την Φεντότοβα (1.96), τότε είναι αυτονόητο ότι η ρεθυμνιώτικη ομάδα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ορθώσει το ανάστημά της κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Μέσα σ’ όλα αυτά δεν θα πρέπει να λησμονούμε την έλευση της Σέρβας παίκτριας (διαγώνιος) η οποία έχει πολύ καλή αλτικότητα με το μεγάλο της προσόν να είναι η δύναμη στο καρφί.
 Οι κάρτες διαρκείας

Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας της γυναικείας ομάδας του Ομίλου Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου. Τα εισιτήρια χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες και είναι προσιτά για όλα τα βαλάντια. Φέτος μην ξεχνάμε ότι ο ΟΠΕΡ έχει και τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα αποτελέσουν πρόκληση για το φιλοθεάμον κοινό. Τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από:

      Αρτοποιεία Αποστολάκης Ηγ. Γαβριήλ 26 τηλ. 2831050250.Λογιστικό Γραφείο Νησανάκης Γιάννης Ηγ. Γαβριήλ 109-111 τηλ. 2831040588.Ψαρουδάκης Φωτισμός Εμμ. Πορτάλιου 31 τηλ. 2831023607 Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου (κυλικείο).
πηγη: rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροΣτο Ρέθυμνο και ο Προύιτ
Επόμενο άρθροΑλλαγές σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία στον Ποσειδώνα