Σε εγρήγορση η Επισκοπή

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία στην Επισκοπή σ’ αυτή την 7η εβδομάδα που διανύει η ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Η είδηση του καταρτισμού των δύο ομίλων στη Φουτμπόλ Λιγκ έδωσε ένα τόνο εγρήγορσης στην προπόνηση της Τρίτης και της Τετάρτης, καθώς μπορεί πλέον να απομένει αρκετός χρόνος (ένας μήνας) έως την έναρξη του πρωταθλήματος (29 Σεπτέμβρη), άπαντες ωστόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα καταβάλλουν προσπάθεια για να βελτιώσουν τα λάθη και τις αδυναμίες τους.

      Οι επιλογές για τα φιλικά θα είναι πιο συγκεκριμένες με τον Κώστα Ανυφαντάκη να έχει ξεκάθαρα συγκροτημένη σκέψη για το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τους αντιπάλους της, εντός ή εκτός έδρας.

 

Φιλικό με τα Χανιά 
το Σάββατο

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε ένα πρώτο τεστ για το πώς θα υποδέχεται η Επισκοπή τις ομάδες που θα έρχονται στο ΔΑΚ Γάλλου και αυτό του προσεχούς Σαββάτου με τον ΑΟ Χανιά στα Περβόλια, το πώς -προφανώς- θα βλέπει τους αγώνες μακριά από το γήπεδό της σε δυνατές έδρες. Ο αγώνας στα Χανιά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:00.

      Το καλό για τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μετά και τη χρησιμοποίηση του Ντιαλό για 20 λεπτά στο φιλικό ματς του περασμένου Σαββάτου. Ευχάριστο επίσης ήταν το γεγονός ότι κι ο Ηλίας Τριχάκης έχει επιστρέψει μετά την πολυήμερη αποχή του λόγω τραυματισμού.
      Φυσικά δεν θα πρέπει ξεχνάμε την θλάση στο γαστροκνήμιο του Ντ’ Ακούντο, ο οποίος θα λείψει από τις υποχρεώσεις της Επισκοπής για τρεις εβδομάδες.

 

Ανυφαντάκης: 
«Στοχεύουμε την 4αδα»

Στο μεταξύ ο Κώστας Ανυφαντάκης, δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στην «4αδα» του Νοτίου Ομίλου μετά τις εξελίξεις που είχαμε ως προς τον καταρτισμό του πρωταθλήματος αλλά και την είσοδο των ομάδων στα πλέι οφ.

      Πριν όμως, συνεχίζει να δηλώνει ευχαριστημένος κυρίως από την έλευση παιδιών που τα περίμενε τόσο καιρό, αλλά εφιστά και την προσοχή στους παίκτες με δηλώσεις μέσα από το επίσημο σάιτ της ομάδας… «Συνεχίζουμε την δουλειά, για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Επίσης, στα ευχάριστα αυτού του φιλικού αγώνα, ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ντιαλό, έστω και για 20 λεπτά και πιστεύουμε πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος, αλλά και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση χωρίς προβλήματα του Ηλία Τριχάκη, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό».
      Τι ακριβώς όμως είπε στα «Ρ.Ν.» για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την είσοδο της Επισκοπής σ’ έναν όμιλο όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Παναχαϊκή, ο Φωστήρα, ο Ηρακλή Ψαχνών κ.α…;
      «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τους δύο ομίλους που έχουν δημιουργηθεί.

Πλέον τεράστιος στόχος όλων των ομάδων είναι να μπουν στην «4αδα». Προσωπικά πιστεύω ότι, δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θεωρώ δηλαδή ότι, οι ομάδες θα βρίσκονται κοντά βαθμολογικά και το ενδιαφέρον θα είναι έντονο.

      Η Επισκοπή δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Θα στοχεύσουμε την «4αδα» και θα επιδιώξουμε να φτάσουμε με την ομάδα που έχουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.
      Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στα παιδιά, στο ρόστερ γενικότερα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Την ίδια στιγμή βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, σκοπός μας όταν οραματιστήκαμε αυτή την ομάδα, δεν είναι μονάχα αυτή η χρονιά με τους μεγάλους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί για χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αφορμή δοθείσης είναι τα πρωταθλήματα Κ19, Κ17 αλλά και η Επισκοπή Β’.

      Εκεί δουλεύουμε πολύ προσεκτικά και νομίζω ότι, αργά ή γρήγορα, αυτό που κάνουμε θα βγει στην επιφάνεια» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κυανόλευκος τεχνικός.
πηγη: rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Κισσαμικός
Επόμενο άρθροΣτο Ρέθυμνο και ο Προύιτ