Πλήρης η Επισκοπή

Με τέσσερα νέα πρόσωπα ξεκίνησε η 2η εβδομάδα προπονήσεων στην Επισκοπή! Ο Γκονζάλες ήρθε κι υπέγραψε στην Επισκοπή από τον Πλατανιά, ο Λαμπρόπουλος έπραξε το ίδιο από την Γλυφάδα, ενώ στην αποστολή της ρεθυμνιώτικης ομάδας ενσωματώθηκαν οι Μπόζινταρ Τάντιτς και του Αμπντούλ Μουκτάρ Ντιαλό. Για τον Γκαστόν Γκονζάλες ήταν σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή του δυο μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Απέμεναν μονάχα κάποιες απαραίτητες λεπτομέρειες για να έρθει ο Αργεντίνος που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο κέντρο της ομάδας. Για τον Λεωνίδα Λαμπρόπουλο, η Επισκοπή τον δοκίμαζε αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως έπεισε τον Κώστα Ανυφαντάκη. Ο Άκης (έτσι τον φωνάζουν τα φιλαράκια του) Λαμπρόπουλος είναι 23 ετών κι αγωνιζόταν στην Γλυφάδα. Όσο για τους δύο τελευταίους, αμφότεροι είχαν πάρει άδεια από τους ιθύνοντες της ομάδας προκειμένου να τακτοποιήσουν προσωπικές τους υποθέσεις. Ιδίως ο Σέρβος είχε εξασφαλίσει άδεια λόγω της μακράς περσινής του πορείας και των συμμετοχών στα πλέι οφ της Φουτμπολ Λιγκ.
Ο Τάντις έκανε την πρώτη του προπόνηση το Σάββατο (όταν οι κυανόλευκοι εξέτισαν το πρώτο τους ρεπό) όπως επίσης και ο έγχρωμος επιθετικός υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη. Τάντιτς και Ντιαλό θα συνεχίσουν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα για δυο-τρεις μέρες ενώ προοδευτικά θα μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στο υπόλοιπο σύνολο της ομάδας.

Απέκτησε το νεαρό Φοβάκη

Το ευχάριστο ωστόσο ήταν ότι, από την Επισκοπή, ανακοινώθηκε άλλος ένας μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής που περνάει το «κατώφλι» της. Πρόκειται για τον 18χρονο Βασίλη Φοβάκη. Για τον νεαρό, πολύ καλή άποψη είχε ο Κώστας Ανυφαντάκης που τον είχε στην πρώην ομάδα του (από πολύ μικρή ηλικία), το Ρέθυμνο ΠΣ. από το 2006. Η εξέλιξη του Φοβάκη είχε ανοδική πορεία μέσα από τα τρία χρόνια στα οποία αποτέλεσε μέλος του Εργοτέλη (2010-13) αγωνιζόμενος στις ομάδες U17 και U20.
Ο Φοβάκης επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ανήκει πλέον στην Επισκοπή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:
«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Φοβάκη ο οποίος θα αγωνίζεται στην Επισκοπή Β’ (U20)».

Ξεκίνησαν οι διπλές προπονήσεις

Στο μεταξύ με την έναρξη της 2ης εβδομάδας, οι προπονήσεις έγιναν διπλές μια και η 1η εβδομάδα αποτέλεσε ένα μεταβατικό στάδιο για όλους τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από διακοπές.
Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι κυανόλευκοι θα γυμναστούν στο ΔΑΚ Γάλλου το πρωί στις 8.00 και το απόγευμα στις 18.00. Την Πέμπτη το πρωί στις 8.00 στο ΔΑΚ Γάλλου και το απόγευμα στις 18.00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση το απόγευμα στο ΔΑΚ Γάλλου.

Σάββατο τελικά το φιλικό με τον Κισσαμικό

Το Σάββατο στις 27 Ιουλίου (18.00) κι όχι την Κυριακή στις 28 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο πρώτο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Κισσαμικό. Η αλλαγή αφενός φέρνει μια ημέρα πιο κοντά το φιλικό, αφετέρου, οι παίκτες της Επισκοπής την επομένη, θα πρέπει να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αναχωρήσει για τη Νάουσα όπου θα περάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΣχεδόν έτοιμος από τώρα
Επόμενο άρθροΦιλική νίκη της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Περάματος