Σχεδόν έτοιμος από τώρα

Στις 19 ή στις 26 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του το Ρέθυμνο Aegean. Οι Ρεθυμνιώτες που έχουν ήδη 9 δικούς τους παίκτες έχουν ξεπεράσει τους βασικούς σκοπέλους της μετεγγραφικής περιόδου και περιμένουν το «οκ» από τον Γιάννη Καλαμπόκη για να έχουν μια συγκεκριμένη σειρά παικτών προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Βέβαια υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνουν και τις επόμενες κινήσεις τους, ωστόσο αυτό τους δίνει το δικαίωμα να ψάξουν με την ησυχία τους κάποιους παίκτες (έναν Αμερικανό κι έναν κοινοτικό) που θα κάνουν τη διαφορά. Ακόμα όμως και στην μη ενδεδειγμένη επιλογή, προφανώς και υπάρχει το περιθώριο για να τον αντικαταστήσουν και να ψάξουν για κάτι πολύ καλύτερο.
Ο Θανάσης Γιαπλές, από πολύ νωρίς γνωρίζει με ποιους έχει να κάνει και φυσικά μαζί με τον Σταύρο Μυκονιάτη -σε συνεργασία με τη διοίκηση- θα ψάξουν τις… «πριμαντόνες» που θα κάνουν το Ρέθυμνο, πιο ουσιαστικό.
Στις επιλογές του προπονητικού τιμ είναι ένας παίκτης κοντά στα 2.05 που να έχει αθλητικά προσόντα ούτως ώστε να γεμίζει τη «ρακέτα» κι ένα «3άρι» που να σκοράρει. Φυσικά οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν έναν ακόμη γκαρντ για να πλαισιώσει τους Προύιτ, Κουμπούρα, και Καλαμπόκη (εάν έρθει).
Χθες το Ρέθυμνο γνωστοποίησε την προσφορά του για τον τελευταίο, ωστόσο ο μάνατζερ του Καλαμπόκη βρισκόταν στην Τουρκία.
Το Ρέθυμνο προφανώς και δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα, ωστόσο εκτιμά το γεγονός ότι έχουν δοθεί συγκεκριμένες εξηγήσεις από την πλευρά του παίκτη.
Εάν αυτές τακτοποιηθούν –σχετίζονται με την οικογένειά του- τότε η απάντηση προς τη ρεθυμνιώτικη πλευρά θα είναι καταφατική.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Λευτέρης Ψυχουντάκης στον Κισσαμικό
Επόμενο άρθροΠλήρης η Επισκοπή