Φιλική νίκη της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Περάματος

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Περάματος οι φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στις νεοσύστατες γυναικείες ομάδες του Αστέρα Περάματος και της Α.Σ. Ιεράπετρας, καθώς και φιλικά ανάμεσα σε ταλαντούχα παιδιά των δύο ομάδων. Η ομάδα του Μιχάλη Σταγάκη με νέα κορίτσια γεννηθέντα το 1995-2000 πέτυχαν την πρώτη επίσημη φιλική νίκη κερδίζοντας 2-0 το ΑΣΙ με γκολ των Μαρίας Νικηφόρου, Ελ. Κόκκινου.
Είχαν προηγηθεί πριν λίγο καιρό τα φιλικά στη Νεάπολη 1-1 (Ελευθ. Κόκκινου) και η ήττα στη Σητεία με 4-0 από τον Αρίωνα.
Στο φιλικό της Κυριακής με το ΑΣΙ αγωνίστηκαν: Λαγουδάκη Νικολ., Νικηφορίδου Μ., Μαρή Ραφ., Ανδρεδάκη Ελ. Φακιδάρη  Μ., Αλεξάκη Ελ., Νικηφόρου Μαρία, Κλάδου Ειρ., Τσικουδάκη Κατ., Κόκκινου Ελ., Σταυρουλάκη Ναυς. Και Μαρή Ελένη, Μαρή Μαρκ., Σταυρουλάκη Ειρ.
Στο άλλο φιλικό ανάμεσα σε νέα παιδιά του Περάματος και του Α.Σ. Ιεράπετρας οι γηπεδούχοι κέρδισαν  με 7-1 (πρωταγωνιστές και σκόρερ οι: Βασ. Ανδρεαδάκης, Μαν. Τουρνάκης, Αλ. Δελιδάκης).

Το Πέραμα έτοιμο για τη Γ’ Εθνική

Συνεχίζονται εντατικά οι προπονήσεις και τα φιλικά στην ομάδα του Περάματος, ώστε με την έναρξη του νέου γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής η ομάδα να είναι πανέτοιμη.
Οι ομάδες που φαίνεται να πάρουν μέρος στον όμιλο Κρήτης θα είναι:

Αστέρας Περάματος
Νεάπολη
Μάλλια
Α.Ο. Ιεράπετρας
Α.Σ. Ιεράπετρας
Εργοτέλης Β’
Α.Ο. Ανάληψης Ηρακλ.
Ηρόδοτος, Ελούντα

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΠλήρης η Επισκοπή
Επόμενο άρθροΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΟΥΣ