Έναρξη 1ου Ρεθυμνιώτικού τουρνουά ποδοσφαίρου

Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο και ο ΟΦ Αρμένων το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου 2024 σας προσκαλούν στο Ρέθυμνο για το  1o RETHYMNO FOOTBALL ACADEMIES TOURNAMENT. Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο αποκλειστικά στις παιδικές ηλικίες και στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο ακαδημιών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, Δήμου Ρεθύμνου και της ΕΠΣ Ρεθύμνης .

Με βασικό «όχημα» το παιδικό ποδόσφαιρο οι διοργανωτές θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά αλλά και στους συνοδούς τους να ζήσουν πολύ σημαντικές και προπάντων πλούσιες εμπειρίες σε μία από τις ομορφότερες και φιλόξενες πόλεις της Ελλάδος και όχι μόνο, το γραφικό και παραδοσιακό Ρέθυμνο…

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όπου θα διεξαχθεί ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά ακαδημιών από όλη την Ελλάδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν εντελώς δωρεάν ιστορικά μνημεία της πόλης και του νομού όπως η ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου, το Ενετικό Κάστρο Φορτέτζας, το Υστερομινωικό Νεκροταφείο Αρμένων, άλλα και φυσικά να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της παλιά πόλης του Ρεθύμνου, να απολαύσουν την 18 χιλιομέτρων παραλία και να ζήσουν γενικότερα την φιλοξενία των Ρεθυμνιωτών.

Το τουρνουά θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού το βράδυ του Σάββατο 23 Μαρτίου θα διεξαχθεί δωρεάν Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών από έμπειρους εισηγητές του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ.

Προηγούμενο άρθροΝέα νίκη με ανατροπή αυτή τη φορά τα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΤην Πέμπτη (21/3, 13.00) στο ξενοδοχείο «ΚΥΜΑ» η Συνέντευξη Τύπου του «1ου RethymnoFootballAcademiesTournament»