Χορταστικό και ενδιαφέρον το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών (photos)!

Για περίπου τρεις ώρες οι σύνεδροι απόλαυσαν τις εισηγήσεις των εξπέρ… του είδους Μιχάλη Μητροτάσιο και Λεωνίδα Παπαδάκη στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Kriti Beach», στο περιθώριο του «1ου Rethymno Football Academies Tournament» που διεξάγεται από το Σάββατο (23/3) και ολοκληρώνεται την Δευτέρα (25/3) στο Ρέθυμνο.

Οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά που διοργανώνουν Ρεθυμνιακός ΑΟ & ΟΦ Αρμένων, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης και υποστηρικτές τον Δήμο Ρεθύμνου και την ΕΠΣ Ρεθύμνου, ρούφηξαν… κάθε σταγόνα γνώσης που τους πρόσφεραν οι δύο διακεκριμένοι επιστήμονες, στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο το οποίο ολοκληρώθηκε σχεδόν στα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/3).

Ο Μιχάλης Μητροτάσιος, Καθηγητής Προπονησιολογίας Ποδοσφαίρου ΣΕΦΑΑ Αθήνας, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας και Εκπαιδευτής Προπονητών Ποδοσφαίρου, ανέπτυξε το θέμα «Η ποιοτική εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών στις Ακαδημίες στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγραμματισμού».

Ακολούθησε η εισήγηση του Λεωνίδα Παπαδάκη, προπονητή φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και αθλητικός επιστήμονας με ερευνητικό πεδίο δράσης, Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Ε.Ι. Αθήνας, με θέμα «Προπόνηση Φυσικής Κατάστασης & Αναπτυξιακές Ηλικίες». Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις με τους επιστημονικούς συνεργάτες του τουρνουά. Μετά το πέρας των εργασιών του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου, οι πρόεδροι των δύο συλλόγων που διοργανώνουν το «1ο Rethymno F.A. Tournament» Γιώργος Δρουδάκης (ΟΦ Αρμένων) και Κώστας Παπαδάκης (Ρεθυμνιακός) παρέδωσαν από μία τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά των σωματείων τους στους δύο εισηγητές του Σεμιναρίου κ.κ. Μ. Μητροτάσιο και Λ. Παπαδάκη.

Προηγούμενο άρθροΑποστολές του «1ου Rethymno F.A. Tournament» στην Ι.Μ Αρκαδίου (photo’s)
Επόμενο άρθροΣήμερα οι τελικοί… και η τελετή λήξης στο «1ο Rethymno FΑ Tournament»!