Νέα νίκη με ανατροπή αυτή τη φορά τα Λιβάδια

Για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, η ομάδα μας υποδέχτηκε την ομάδα των Λιβαδίων στους Αρμένους και νίκησε με 3-1 με ανατροπή, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έχοντας 3 δοκάρια και τον Καργάκη μεγάλο πρωταγωνιστή που πέτυχε 2 γκολ, ενώ πέτυχε και ένα γκολ ο Οριάν Σεφουλλάι.

Η ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη, ενώ στο πρώτο ημίχρονο κυριολεκτικά “έσπασε” τα δοκάρια αφού είχε 3 στον αριθμό, με τους Καργάκη (2) και Δραματικό (1). Παρόλα αυτά τα Λιβάδια ήταν εκείνα που άνοιξαν το σκορ, στην πρώτη τους ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαριτάκη, ο Αποστόλης Κλάδος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και στο 8′ ο Καργάκης είχε το πρώτο ραντεβού με την ατυχία όταν από πολύ πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Δραμιτινού πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Το δοκάρι σταμάτησε και πάλι την ομάδα μας σε σουτ του Δραμιτινού στο 22′ όταν δοκίμασε από μακριά το πόδι του αλλά και πάλι η μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι. Το γκολ ήρθε στο 24′ και σκόρερ τον Καργάκη ο οποίος με δυνατό σουτ από εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 μετά από ασίστ του Σήφη Κολυβάκη. Βέβαια στο 33′ ο ίδιος παίκτης σε σουτ πέτυχε και πάλι το δοκάρι. Από τότε φιλοξενούμενος ο Χαριτάκης ήταν ένας μόνιμος κίνδυνος σε όλο το πρώτο μέρος, ενώ η ομάδα μας είχε εκτός τα δοκάρια και την κατοχή αλλά και άλλες μεγάλες ευκαιρίες με τους Καργάκη, Σκαλιδάκη και Κολυβάκη Σήφη.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρχε τόση πολύ πίεση από την ομάδα μας όπως στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αλλά το γκολ ήρθε σχετικά νωρίς αφού στο 57ο λεπτό ο Γασπαράκης έδωσε στον Καργάκη και εκείνος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1. Στη συνέχεια τα Λιβάδια έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Κουγιουμτζή στο 65′ που έπιασε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας μας έδιωξε με τα χέρια του σε κόρνερ. Στη συνέχεια σιγά σιγά ανεβάσαμε ξανά την απόδοση μας και πετύχαμε το 3ο γκολ στο 84′ όταν μετά από κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή, ευνοήθηκε ο Οριάν Σεφουλλάι και με σουτ έκανε το 3-1.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική έχει το ρεπό της.

Ο.Φ.Α( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ξηράς, Δραμιτινός , Κολυβάκης Ι.,(90′ Πατσάκης) Κολυβάκης, Σκαλιδάκης( 88′ Βογιατζάκης Γ., Σεφουλλάι Ο.(90′ Χατζησπύρος)

Προηγούμενο άρθροΜε τα Λιβάδια αύριο για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα
Επόμενο άρθροΈναρξη 1ου Ρεθυμνιώτικού τουρνουά ποδοσφαίρου