Νέα ατυχία και ισοφάριση στο 94’ για την ομάδα μας

Όσκαρ ατυχίας για την ομάδα μας σε ένα ακόμη παιχνίδι, αφού ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο 94’ από τον ΠΑΟ Αλφάς, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.Παρότι η ομάδα μας, ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε, έχασε σωρεία ευκαιριών (εκ των οποίων και δύο δοκάρια), με αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά να ισχύσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Σε αυτό συνέβαλλαν και οι αναγκαστικές αλλαγές των Φίλιππου Μουρτζανού, Γιάννη Καραβιώτη, που οδήγησαν σε αναγκαστικές αλλαγές.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 12’ με καλοζυγισμένο σουτ του Μουρτζανού άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με την ομάδα μας να πιέζει ακόμη περισσότερο και στο 21’ να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Γιώργου Βογιατζάκη από τον Χίκα. Ο Καραβιώτης ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα, πετυχαίνοντας το 2-0. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 23’ με τον Θοδωρή Γασπαράκη να αποφεύγει τον Χίκα, αλλά πριν προλάβει να πλασάρει στην κενή εστία, τον πρόλαβε ο Καλυβιανάκης και έδιωξε. Στην συνέχεια του α’ ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς να απειληθεί καθόλου.
Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη με την ομάδα μας να μπαίνει και πάλι πολύ δυνατά και στο 46’ την προβολή του Γ. Βογιατζάκη μπλόκαρε ο Χίκα. Στο 68’ οι παίκτες μας «έκρυψαν» την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Λορεντσόνι, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Χίκα, με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του. Στο 74’ σε μια στιγμή αμυντικής αδράνειας, ο ΠΑΟ Αλφάς κατόρθωσε στην πρώτη του ευκαιρία να μειώσει σε 1-2, με τον Βεριανάκη. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 75’ με τον Λορεντσόνι εξ’ επαφής να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Δεύτερη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ της ομάδας μας στο 76’ με τον Κάββαλο να ανατρέπεται από τον Κουνδουράκη και τον Γκούτζο με πέναλτι να ισοφαρίζει σε 2-2.
Το σοκ της ισοφάρισης δεν επηρέασε την ομάδα μας, η οποία συνέχισε να πολιορκεί την εστία του Χικά, με το φαλτσαριστό σουτ του Παπαδογιαννάκη στο 77’ να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 79’ νέα χαμένη ευκαιρία με τον Λορεντσόνι να μην προλαβαίνει την πάσα του Γασπαράκη, αλλά στο 81’ ο Κρασονικολάκης τροφοδότησε τον Παπαδογιαννάκη, ο οποίος μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-3. Νέα μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την ομάδα μας στο 83’ με την εκτέλεση φάουλ του Γουλόπουλου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Το 2-4 δεν θα έρθει ούτε στο 84’ αφού ο Χίκα θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το καλό σουτ του Λορεντσόνι. Στο 87’ ο ΠΑΟ Αλφάς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Καλυβιανάκη. Και όμως μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες στο 94’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας μας, με τον Σωπασή να πλασάρει ισοφαρίζοντας σε 3-3.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Κονδύλης, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης (88’ Δ. Κλειδής), Γ. Βογιατζάκης, Μουρτζανός (66’ λ.τ. Γουλόπουλος), Λορεντσόνι, Καραβιώτης (69’ Παπαδογιαννάκης), Αντρεΐνι, Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέα αρχή με νίκη θέλει σήμερα η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΜε το δεξί η ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα