Με το δεξί η ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Νέων, επικρατώντας στην πρεμιέρα το Σάββατο με 8-2 των Λιβαδίων, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αρμένων.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000-01 και μικρότεροι, με τους παίκτες του Παντελή Κατικά να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να φτάνουν στην ευρεία νίκη, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Αυτή η καλή εμφάνιση συνδυάστηκε με την επίτευξη 8 γκολ, με τον Στέλιο Βαβουράκη να πετυχαίνει χατ τρικ, οι Μάνσε και Τσόλας από δύο, ενώ ένα ακόμη πρόσθεσε ο Ουρανός.
Neoi_OF_Armenon-Livadia_Tsolas_Vasilis OF_Armenon_Neon_znto
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ο Μάνσε μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ, για να έρθει το 2-0 στο 8’ με σουτ του αρχηγού Βαβουράκη. Ο τελευταίος «έγραψε» το 3-0 στο 30’, για να κερδίσουν πέναλτι τα Λιβάδια στο 37’, με το οποίο ο Κωστάκης μείωσε σε 3-1. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 43’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με προβολή και πάλι του Κωστάκη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι του Μ. Μαρή. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας – όπως και στο α’ ημίωρο – πετυχαίνοντας 5 αναπάντητα γκολ. Στο 53’ ο Ουρανός με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 4-2, για να έρθει στο 60’ το 5-2 με πλασέ του Τσόλα μετά από ενέργεια του Μάνσε.
Neoi_OF_Armenon-Livadia_Theodorakis_Panagiotis Neoi_OF_Armenon-Livadia_arxigoi_diaitites
Στο 63’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Τσόλα να σερβίρει και τον Μάνσε να γράφει το 6-2, ενώ στο 72’ με εξαιρετικό πλασέ ο Τσόλας πέτυχε το 7-2. Στο 75’ τα Λιβάδια έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κωστάκη με 2η κίτρινη για τράβηγμα φανέλας. Το τελικό 8-2 διαμόρφωσε στο 75’ με σουτ ο Βαβουράκης, μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοδωράκη.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 31/10 τον Φοίνικα εκτός έδρας (γήπεδο Σπηλίου).
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Παντελής Κατικάς): Αποστολάκης (57’ Χριστοφοράκης), Ουρανός, Βερνάδος, Μάνσε, Παπαδογιάννης, Βαβουράκης, Τσόλας, Θεοδωράκης, Κολυβάκης, Φραγκάκης (63’ Κλάδος), Νιολάκης (57’ Χριστοδούλου).

Neoi_OF_Armenon-Livadia_Fragkakis Neoi_OF_Armenon-Livadia_Tsolas_Vasilis_2
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η)
Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Αστέρας Ρεθύμνου – Παναρκαδικός 2 – 8
Άρης Ρεθύμνου – ΑΕ Μυλοποτάμου 8 – 0
Κεραυνός – Φοίνικας 6 – 2
ΟΦ Αρμένων – Λιβάδια 8 – 2
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου
ΝΕΑΡ – Ε.Α.Π. 0 – 8

Προηγούμενο άρθροΝέα ατυχία και ισοφάριση στο 94’ για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΠέντε παίκτες της ομάδας μας στην πρεμιέρα των Μικτών ΕΠΣΡ