Μπαμ με Μπαντιμπανγκά ο Εργοτέλης!

Εντελώς αιφνιδιαστικά, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Ζιγκί Μπαντιμπανγκά που τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί το όνομα του για τον Ολυμπιακό!

Πριν από τρεις ημέρες το όνομα του Βέλγου ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό όμως τελικά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που ανακοίνωσε την απόκτηση του!

Μάλιστα, ο Μπαντιμπανγκά ταξίδεψε την Πέμπτη στη Νάουσα μαζί με τον Γιάννη Δασκαλάκηκαι ενσωματώνεται αμέσως στην αποστολή του Εργοτέλη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Μπαντιμπανγκά, ο Βέλγος διεθνής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Με σκληρή δουλειά θα δείξω τι αξίζω και θα δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν”.

πηγή:www.athleticradio.gr

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Ziguy Badibanga. Ο 21 ετών (26/11/1991) μεσοεπιθετικός, διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων του Βελγίου και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε στη Σαρλερουά (24 συμμ., 4 γκολ) ως δανεικός από την Άντερλεχτ.

Αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Άντερλεχτ, στα τμήματα της οποίας παρέμεινε επί εννέα χρόνια (2000-09) πριν γίνει επαγγελματίας και καταγράψει 26 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (2009-11). Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε δανεικός στην Ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ (7 συμμ.). Ο ποδοσφαιριστής έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στον Άγιο Παύλο Νάουσας, μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Εργοτέλη Γιάννη Δασκαλάκη, και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας.

 

Προηγούμενο άρθροΑποφασίζει το Σάββατο για Κουάμε
Επόμενο άρθροΠρώτη γεύση από mini Euro στο Ρέθυμνο!