Αποφασίζει το Σάββατο για Κουάμε

Σε καθημερινή βάση παρακολουθούν, επιβλέπουν, μετρούν και συγκρίνουν με άλλες περιπτώσεις παικτών, τις δυνατότητες που εμφανίζει στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» ο Αλεξάντερ Κουάμε, ο υπό δοκιμή Αμερικανός φόργουορντ του Ρέθυμνο Aegean. Το προπονητικό τιμ της ρεθυμνιώτικης ομάδας έχει πάρει μια πολύ γερή γεύση για το τί μπορεί να προσφέρει ο Αμερικανός και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Το Ρέθυμνο του έχει κάνει ένα μικρό συμβόλαιο (ημερών), ούτως ώστε να έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του προκειμένου να τον κάνει δικό του εφόσον αρέσει στον Θανάση Γιαπλέ και στον Σταύρο Μυκονιάτη.
Ο δεύτερος, ο ασίσταντ κόουτς του Ρεθύμνου μίλησε για τις δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης… «Ο Αλεξάντερ είναι ένα παιδί που το ξέρουμε εδώ και καιρό. Είναι η καλύτερη στιγμή τώρα που τον έχουμε κοντά μας για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Δείχνει ιδιαίτερα αλτικός, πολύ δυνατός και ανήκει σ’ αυτό που λέμε «3-4αρι». Είναι συνεργάσιμος και «ρούκι» μ’ ό,τι θετικό ή αρνητικό μπορεί να σημαίνει αυτό. Δείχνει καλά δείγματα αλλά, ό, τι αποφασίσουμε, σίγουρα δεν πρόκειται να το μάθετε από τώρα».
Ο Κουάμε θα προπονείται μέχρι το Σάββατο. Η τιμή του μόνο απαγορευτική δεν είναι αλλά θα πρέπει, πρωτίστως, να ταιριάζει σ’ αυτό που θέλει να δείξει για φέτος στο παρκέ το προπονητικό σταφ.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθρο«Φουντώνει» το μεταγραφικό παζάρι στο τοπικό
Επόμενο άρθροΜπαμ με Μπαντιμπανγκά ο Εργοτέλης!