Μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του..

Στο τρίτο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας του μπαίνει από σήμερα ο ΟΦΗ που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο στην Ολλανδία. 

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν την ευκαιρία να πάρουν την Τρίτη.. ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους ανθρώπους της ομάδας που δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια.

Ο λόγος είναι το μεταγραφικό και το γηπεδικό. Ο ΟΦΗ συνεχίζει την αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού χωρίς πάντως να έχει προκύψει κάτι και να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Όσον αφορά το γήπεδο, συνεχίζονται και μπαίνουν στην τελική τους ευθεία τα έργα για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο “Γεντί Κουλέ” ώστε να είναι έτοιμο στις 18 Αυγούστου στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Από κει και πέρα, η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ξεπεράστηκε ο αριθμός των 2.000.

Από χθες άλλωστε είναι στον “αέρα” η εφαρμογή της ΠΑΕ ΟΦΗ που επιτρέπει στους φιλάθλους να αγοράσουν το διαρκείας τους και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Η εφαρμογή ονομάζεται viva wallet, είναι διαθέσιμη δωρεάν για λογισμικό apple και android (Ios και android) και λειτουργεί σε όλα τα “έξυπνα” κινητά τηλέφωνα.

Μόλις κατέβει η εφαρμογή, ο φίλαθλος επιλέγει την κατηγορία “sports” και πατώντας στο λογότυπο του ΟΦΗ μπαίνει στην σελίδα του ΟΦΗ και επιλέγει τη θέση του.

Η διαδικασία θα είναι παρόμοια και για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

 

 

Προηγούμενο άρθροΣε καλό δρόμο οι περιπτώσεις των Μεϊτε και Μπουχαλάκη
Επόμενο άρθροΞεκίνησε την προετοιμασία ο Ερμής Ζωνιανών