Σε καλό δρόμο οι περιπτώσεις των Μεϊτε και Μπουχαλάκη

Ο Αφρικανός στόπερ είναι κοντά στο να αποκτηθεί και μένουν λεπτομέρειες, ενώ για τον Κρητικό χαφ ο Εργοτέλης περιμένει τα καλά νέα από τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του. 

Στην τελική τους ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά ζητήματα του Εργοτέλη που από ώρα σε ώρα θα αρχίσει τις… ανακοινώσεις.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Γιώργου Σαρρή, που μένει μόνο η τυπική ανακοίνωση, αλλά και τις σίγουρες μεταγραφές των Γιάννη Κοιλιάρα και “Μπαμ μπαμ” Περέϊρα, οι “κιτρινόμαυροι” φουλάρουν για Μεϊτέ και Μπουχαλάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Αφρικανός στόπερ φαίνεται οτι τα έχει βρει σε όλα, αν και η περίπτωσή του είχε πολλές δυσκολίες και τίποτα δεν είναι δεδομένο, με την Κρητική ομάδα και για να αποκτηθεί μένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Χόνκα.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό αν θα δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη με τις επαφές να είναι συνεχείς και το θέμα να οδεύει προς αίσιο τέλος.

Για τις περιπτώσεις των Κώτσιου και Κατσικοκέρη δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο άλλο όνομα.

Εντωμεταξύ, η προετοιμασία συνεχίζεται επί Κρητικού εδάφους, με το χθεσινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Πεσόα Ουέλινγκτον.

Σήμερα θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας με μια απογευματινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18.30.

πηγη:http://www.athleticradio.gr/

Προηγούμενο άρθροΧαιρετίζει την αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣΛασιθίου ο ΑΟΑΝ
Επόμενο άρθροΜπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του..