Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Ερμής Ζωνιανών

Χωρίς πολλά λόγια και με πολύ δουλειά ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών.
Στην παρθενική της συμμετοχή η ομάδα του Μανώλη Σουτζή δεν κρύβει των ενθουσιασμό της και επιβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για τον Ερμή η χθεσινή ημέρα είναι ιστορική αφού θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Για τους ανθρώπους της ομάδας σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό και αποτελεί μεγάλη πρόκληση. 

Όλοι ήταν «παρών» στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς. Σαφέστατα τα «φώτα» έπεσαν πάνω στα νέα πρόσωπα της ομάδας που θα ενισχύσουν δυναμικά, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό σύνολο για τη νέα χρονιά. Το κλίμα στα Ζωνιανά ήταν χαρούμενο από όλους ευελπιστώντας ότι όλα θα πάνε καλά. Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης που περιελάμβανε, τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και στο τέλος οικογενειακό διπλό, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πατέρα Ματθαίο Ζερβό.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ

Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν 21 ποδοσφαιριστές , ενώ όπως αναμενόταν όλα τα «φώτα» έπεσαν πάνω στα νέα αποκτήματα. Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν είναι οι εξής: Μήτρου, Νικηφόρος, Κερεντζής, Ρουμπάκης, Γκουτσέλης, Κοζορώνης, Ρουσάκης, Κανδυλάκης, Στ. Κάββαλος, Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Κοζανίδης, Θ. Κάββαλος, Βαρούχας, Πλουσής, Ρηγάκης, Γκούγκας, Σφακιωτάκης, Χατζιάδης, Μπέρκης και Παπάζογλου. «Απών» μόνο ο Αριστινείδης που εκτίει τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο.
Μετά την καθιερωμένη γνωριμία μεταξύ των νέων αποκτημάτων και των παλιών ποδοσφαιριστών στον Ερμή ακολούθησε ολιγόλεπτη προπόνηση με λίγο τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα, ενώ στη συνέχεια έγινε το πρώτο οικογενειακό διπλό της χρονιάς. Χωρισμένες δύο ομάδες σε κόκκινοι και λευκοί έπαιξαν μεταξύ τους και έδειξαν τα πρώτα στοιχεία τους στο προπονητικό δίδυμο Μανώλη Σουτζή και Λευτέρη Κορνάρο. Το πρώτο οικογενειακό τελείωσε ισόπαλο 2-2 μετά από δύο 25 λεπτά ημίχρονα. Στο 20΄ άνοιξε το σκορ ο Σφακιωτάκης για τους κόκκινους ενώ ισοφάρισε για τους λευκούς στο 30’ το τελευταίο απόκτημα του Ερμή ο Παύλος Χατζιάδης σε 1-1. Στο 36΄και πάλι πέρασαν μπροστά στο σκορ οι κόκκινοι 2-1 με τον Πλουσή, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ένα από τα μεγάλα ονόματα που απέκτησε ο Ερμής ο Στέλιος Κοζανίδης στο 37΄κάνοντας το τελικό 2-2.

Κόκκινοι: Νικηφόρος (Κερεντζής), Γκουτσέλης, Μπριλάκης, Στ. Κάββαλος, Κοζορώνης, Σταυρακάκης, Μπέρκης, Σφακιωτάκης, Τοσουνίδης (υπό δοκιμή), Πλουσής, Γκούγκας.
Λευκοί: Μήτρου (Παρασύρης), Ζαχαράκης( υπό δοκιμή), Ρουσάκης, Κανδυλάκης, Παπάζογλου, Ρουμπάκης, Κοζανίδης, Βαρούχας, Ρηγάκης, Χατζιάδης, Κορνάρος( Μήτρου).

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν δυο παίκτες υπό δοκιμή. Ο Ζαχαράκης που αγωνίζεται στη θέση δεξί μπακ και ο Τοσουνίδης που αγωνίζεται σαν σέντερ φορ. Ο δεύτερος είναι του 1986 πέρυσι αγωνιζόταν στο Πολύκαστρο έχοντας 27 γκολ σε 18 ματς στο πρωτάθλημα της Α΄ Θεσσαλονίκης και τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών χθες φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι όπου εκεί έγιναν τα εργομετρικά των παικτών. Από ότι όλα δείχνουν ο Μανώλης Σουτζής ψάχνει για ακόμα ένα αμυντικό χαφ για να κλείσει το ρόστερ της φετινής χρονιάς.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΟΥΤΖΗΣ:  ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

Αισιόδοξος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών Μανώλης Σουτζής για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έχοντας πραγματοποιήσει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες για το ρόστερ πιστεύει ότι με σοβαρότητα θα πετύχει η ομάδα τους στόχους της. «Όπως και την περυσινή χρονιά ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Είναι μια καινούργια χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα με μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Πήραμε παίκτες με πολύ εμπειρία αλλά και νεαρά παιδιά με πολύ ταλέντο. Πέρυσι δουλέψαμε σεμνά και ταπεινά το ίδιο θα κάνουμε και φέτος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς μεγάλα λόγια. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να μας σέβονται όλοι οι αντίπαλοι. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και τίποτα άλλο. Όσο αναφορά το ρόστερ της ομάδας ψάχνουμε για ακόμα έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ για να ολοκληρώσουμε το πάζλ του φετινού ρόστερ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Αρκετά ενθουσιασμένος και σίγουρος για τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Ερμή Γιάννης Κάββαλος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Έχοντας δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ πιστεύει ότι με τη βοήθεια όλου του χωριού, που την έχει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Καταρχήν εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι συνέχεια της περυσινής. Πορευόμαστε πάνω σε υγιείς βάσεις και αυτό που χρειάζεται είναι η πολύ δουλεία και η πολύ συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε. Δε νομίζω να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όλο το χωριό είναι μαζί μας και γι’ αυτό το λόγο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στόχος της ομάδας είναι να έχουμε μια καλή πορεία όπως και η περυσινή χρονιά και να κρατηθούμε στην κατηγορία, αλλά και να καθιερωθούμε. Κατά μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, έχουμε κάποιες εκρεμμότητες που θα τις ολοκληρώσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι Παύλος Χατζιάδης και Μίλτος Παπάζογλου είναι τα δύο τελευταία αποκτήματα μέχρι τώρα για την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά στις ομάδες τους Αστέρα Ρεθύμνου και Άρη αντίστοιχα, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο προπονητικό δίδυμο Μανώλη Σουτζή και Λευτέρη Κορνάρο. Έχοντας αγωνιστεί σε φιλικά με την ομάδα του Ερμή υπό δοκιμή, από την πρώτη στιγμή οι δυο προπονητές είχαν εισηγηθεί στη διοίκηση για να συμφωνήσουν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση «άναψε» το πράσινο φως και σίγουρα η ευκαιρία που τους δίνεται είναι πολύ σημαντική, αφού θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και θα έχουν για συμπαίκτες πολύ μεγάλα ονόματα με πολυετή προσφορά στο ποδόσφαιρο και στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτή η κίνηση των ανθρώπων του Ερμή δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει και νεαρά ταλέντα από την «αγορά» του Ρεθύμνου.

πηγη:http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΜπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του..
Επόμενο άρθροΞεκίνημα Ρεθυμνιακού με οκτώ νέα πρόσωπα