Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας

Μετά από μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-5 από τον ΠΑΟ Αλφάς, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αρμένων, για την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας «πλήρωσε» το νωθρό ξεκίνημα της στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 11’ βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ. Αν και έβγαλε ψυχικά αποθέματα στη συνέχεια και στο 48’ ισοφάρισε σε 2-2, ένα λάθος της άμυνας στο 54’ έφερε το 2-3 και στο επόμενο λεπτό, η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του κορυφαίου Θοδωρή Γασπαράκη με 2η κίτρινη κάρτα. Στο φινάλε του ματς οι φιλοξενούμενοι βγήκαν έξυπνα στην αντεπίθεση και με δύο γκολ, έδωσαν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

OF_Armenon-PAO_Alfas_OFA_endekada OF_Armenon-PAO_Alfas_parataxi_OFA OF_Armenon-PAO_Alfas_xeirapsia OF_Armenon-PAO_Alfas_eisodos_omadon OF_Armenon-PAO_Alfas_arxigoi_diaitites OF_Armenon-PAO_Alfas_Dramitinos_Vasilis OF_Armenon-PAO_Alfas_Gasparakis_Thodoris_4 OF_Armenon-PAO_Alfas_Kleidis_Petros OF_Armenon-PAO_Alfas_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-PAO_Alfas_Kournianos_Giannis OF_Armenon-PAO_Alfas_Trixakis_Giorgos_2 OF_Armenon-PAO_Alfas_pagkos_OFA OF_Armenon-PAO_Alfas_Tsakali_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-PAO_Alfas_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-PAO_Alfas_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-PAO_Alfas_Trixakis_Giorgos

Φάσεις και γκολ

9’ κόρνερ του Κολαρετάκη, ο Χριστοδούλου πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με προβολή ανοίγει το σκορ, 0-1.

11’ νέο κόρνερ από αριστερά αυτή την φορά, με εκτελεστή τον Αλεξίεφ, στο 2ο δοκάρι αμαρκάριστος ο Μπορμπουδάκης με σουτ «γράφει» το 0-2.

24’ σέντρα του Θ. Γασπαράκη, ο Τσακάλι θα πλασάρει αλλά θα διώξει ο Τσίκνης, με τον πορτιέρο του ΠΑΟ Αλφάς να διώχνει εντυπωσιακά και το δεύτερο πλασέ του Κουρνιανού.

37’ κάθετη πάσα του Χνάρη, ο Π. Κλειδής θα αποφύγει έναν αντίπαλο εντός περιοχής και θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Τσίκνη, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Αλφάς θα διώξει εντυπωσιακά το πλασέ.

41’ με διαγώνια μπαλιά ο Τριχάκης θα βγάλει σε θέση βολής τον Θ. Γασπαράκη, ο οποίος με κοντινό σουτ θα μειώσει σε 1-2.

46’ μπαλιά του Α.Βογιατζάκη, ο Χνάρης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ αλλά θα χάσει το κοντρόλ και θα μπλοκάρει ο Τσίκνης.

48’ παράλληλη μπαλιά του Θ. Γασπαράκη, ο Κουρνιανός στο 2ο δοκάρι με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2 για την ομάδα μας.

54’ αμυντικό λάθος της ομάδας μας, εκμεταλλεύεται ο Σωπασουδάκης, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 2-3 για τον ΠΑΟ Αλφάς.

55’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Θ. Γασπαράκης, αφού ο κ. Σαρής θεώρησε πως εκβίασε το πέναλτι πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο.

62’ σέντρα του Χνάρη, σουτ του Κουνδουράκη, θα μπλοκάρει ο Τσίκνης.

65’ ο Δανδάλης θα κάνει μια εκπληκτική επέμβαση στο δεξί του «Γ» σε κεφαλιά του Περκέτσι.

78’ σουτ του Τριχάκη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, θα φύγει λίγο άουτ.

81’ ο Ψαθάκης με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 2-4 για τον ΠΑΟ Αλφάς.

84’ ο Χνάρης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Ντιμιτρόφ, αλλά το πλασέ του θα διώξει ο Τσίκνης.

85’ κόρνερ του Τριχάκη, ο Κουνδουράκης παίρνει την πρώτη κεφαλιά και ο Μαρινάκης εξ’ επαφής την 2η στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο άουτ.

92’ αντεπίθεση του ΠΑΟ Αλφάς, με τον Γαβρά μέσα από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 2-5.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαρής, Λιοδάκης, Μαϊνωλάς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 41’ Θ. Γασπαράκης, 48’ Κουρνιανός – 9’ Χριστοδούλου, 11’ Μπορμπουδάκης, 54’ Σωπασουδάκης, 81’ Ψαθάκης, 92’ Γαβράς.

ΑΣΣΙΣΤ: 41’ Τριχάκης, 48’ Θ. Γασπαράκης – 9’ Κολαρετάκης, 11’ Αλεξίεφ.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 55’ Θ. Γασπαράκης (2η κίτρινη).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Δραμιτινός (21’ Κουνδουράκης), Τριχάκης, Χνάρης, Τσακάλι (41’ Καραγιώργης), Κουρνιανός (81’ Μαρινάκης), Θ. Γασπαράκης, Π. Κλειδής.

ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ (Μιχάλης Βουράκης): Τσίκνης, Σκαράκης, Λουκάκης (76’ Γαβράς), Γιαννόπουλος, Χριστοδούλου, Ζούλης, Κολαρετάκης, Ψαθάκης, Αλεξίεφ (61’ Περκέτσι), Μπορμπουδάκης (85’ Κοντός), Σωπασουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια νέα νίκη η ομάδα μας σήμερα (15.00) στους Αρμένους με ΠΑΟ Αλφάς
Επόμενο άρθροΣήμερα οι Παίδες με Ρέθυμνο Π.Σ. στα Μισίρια