Για νέα νίκη η ομάδα μας σήμερα (15.00) στους Αρμένους με ΠΑΟ Αλφάς

Μία ακόμη νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της, η ομάδα μας, σήμερα (15.00) φιλοξενώντας στο γήπεδο των Αρμένων τον ΠΑΟ Αλφάς, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας θέλει να δώσει αξία σε μία ακόμη εκτός έδρας νίκη που πήρε την περασμένη Κυριακή στον Φουρφουρά, επί του Ψηλορείτη, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Βέβαια η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού ο ΠΑΟ Αλφάς αποτελεί ένα υπολογίσιμο αντίπαλο, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εκλείπουν για ένα ακόμη παιχνίδι για τον τεχνικό της ομάδας μας, Φίλιππο Μουρτζανό. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Μιχάλης Παπαδάκης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ψηλορείτη και εκτίει την 1 αγωνιστική της τιμωρίας του), ο τραυματίας Μανόλης Τσαγκαράκης (ενοχλήσεις σε αστράγαλο και τένοντα) και ο ανέτοιμος Γιώργος Κουνδουράκης (δεν συμμετείχε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Παναγιώτη Καραγιώργη (ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο). Στα ευχάριστα η επιστροφή από τιμωρία του Γιώργου Βογιατζάκη και η συμμετοχή του στην πρώτη αποστολή για φέτος, όπως την παρθενική του συμμετοχή σε αποστολή, θα έχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Φλοριάν Τσούνι.

Έτσι ο νεαρός τεχνικός της ομάδας μας, μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα αποκλειστεί ένας πριν την σέντρα του σημερινού παιχνιδιού. Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Κουρνιανός, Δραμιτινός, Μαρινάκης, Ουρανός, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Π. Κλειδής, Τριχάκης, Χνάρης, Ντιμιτρόφ, Τσακάλι, Θ. Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Καργάκης, Δ. Κλειδής, Τσούνι.

Προηγούμενο άρθροΜατσάρα στην Σοχώρα Κεραυνός-ΟΦΑ για τους νέους
Επόμενο άρθροΜέτρια εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας