Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην Επισκοπή

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από την Επισκοπή, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την Επισκοπή να στέκεται τυχερή και να ανοίγει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του παιχνιδιού, με όμορφο γκολ του Στάθη Νάκα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο κ. Χατζημπεκιάρης θεώρησε εκούσιο το χέρι του Π. Κλειδή, αν και γυρισμένος με την πλάτη, δείχνοντας προς έκπληξη  όλων πέναλτι υπέρ της Επισκοπής. Ο Νάκας ήταν εύστοχος «γράφοντας» το 2-0, με την Επισκοπή να καταφέρνει να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα.

Episkopi-OF_Armenon_endekada_OFA Episkopi-OF_Armenon_xeirapsia_omadon - Αντίγραφο Episkopi-OF_Armenon_eisodos_omadon Episkopi-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Episkopi-OF_Armenon_pagkos_OFA Episkopi-OF_Armenon_Tzagkarakis_Manolis - Αντίγραφο Episkopi-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_2 - Αντίγραφο Episkopi-OF_Armenon_Tzagkarakis_Manolis_3 - Αντίγραφο Episkopi-OF_Armenon_Leonarnto Episkopi-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Episkopi-OF_Armenon_1 Episkopi-OF_Armenon_Tzagkarakis_Manolis_2 - Αντίγραφο Episkopi-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos - Αντίγραφο Episkopi-OF_Armenon_parataxi_OFA - Αντίγραφο

Φάσεις και γκολ

17’ ο Ρουσάκης με κεφαλιά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Δανδάλη.

20’ ο Δανδάλης θα σώσει το τετ α τετ με τον Φράγκο, απομακρύνοντας την μπάλα.

41’ με όμορφο σουτ ο Νάκας θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Δανδάλη, 1-0.

43’ φάουλ του Χνάρη, ο Δημαράκης θα σώσει την εξ’ επαφής κεφαλιά του Κουνδουράκη.

48’ ο κ. Χατζημπεκιάρης θα δει… χέρι του Π. Κλειδή και προς έκπληξη όλων θα δώσει την εσχάτη των ποινών. Ο Νάκας είναι ψύχραιμος από τα 11 βήματα και θα πετύχει το 2-0.

68’ κεφαλιά του Μπάτζεφ θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

93’ ο Κακούρης θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά ο Δανδάλης θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θ. Χατζημπεκιάρης, Κοκμοτός, Φραγκιαδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Νάκας, Αντωνόπουλος, Νίκου, Ρουσσάκης, Μπάτζεφ, Ρηγάκης (84’ Κακούρης), Μαυρομάτης, Σκούφος, Μιχελακάκης (80’ Σπανουδάκης), Φράγκος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Τσοτσόρια (63’ Βερνάδος), Πετρογιαννάκης, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Χνάρης, Θ. Γασπαράκης (72’ Καραγιώργης), Γ. Βογιατζάκης (75’ Ντιμιτρόφ), Τσαγκαράκης, Καργάκης, Λεονάρντο.

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα (18.00) στην Επισκοπή
Επόμενο άρθροΤην Τετάρτη (18.00) οι Νέοι μας φιλοξενούν το Σπήλι