Για το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα (18.00) στην Επισκοπή

Χωρίς άγχος, αλλά με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα στις 18.00 το απόγευμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» την Επισκοπή.

Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της. Σίγουρα, η αποστολή της ομάδας είναι δύσκολη, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, όμως όπως έδειξε και στο παιχνίδι του α’ γύρου, μπορεί να κοντράρει την Επισκοπή. Στο σημερινό παιχνίδι, ο προπονητή μας, Φίλιππος Μουρτζανός, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Γιώργου Τριχάκη για επαγγελματικούς λόγους και Αντώνη Βογιατζάκη που απουσιάζει εκτός Κρήτης.

Έτσι την αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Δανδάλης, Κοκολάκης, Ντιμιτρόφ, Τσούνι, Πετρογιαννάκης, Κουνδουράκης, Καργάκης, Καραγιώργης, Γασπαράκης, Τσαγκαράκης, Π. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Δραμιτινός, Τσοτσόρια, Λεονάρντο, Χνάρης, Βερνάδος, Γ. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για την Επισκοπή
Επόμενο άρθροΔεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην Επισκοπή