Χαιρετίζει την αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣΛασιθίου ο ΑΟΑΝ

Με την εκλογή του εμβληματικού πρώην προέδρου του συλλόγου κ. Λάμπρου Μάρη στην θέση του προέδρου της. 

Την εκλογή του εμβληματικού πρώην προέδρου του συλλόγου κ. Λάμπρου Μάρη στην θέση του προέδρου της ΕΠΣΛασιθίου χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο ΑΟΑΝ.

“Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια για τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας”, σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας του Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Ψυλλάκης.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου με την εκλογή του εμβληματικού πρώην προέδρου του συλλόγου κ. Λάμπρου Μάρη στην θέση του προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου χαιρετίζει η διοίκηση του ΑΟΑΝ.

“Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια για τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας, το Λάμπρο Μάρη που με την αγάπη του για τον τόπο και το ποδόσφαιρο κατάφερε να βγάλει από την αφάνεια τον ΑΟΑΝ αλλά και όλο το Λασίθι και να κάνει γνωστή την περιοχή σε όλη την Ελλάδα”, σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας του Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Ψυλλάκης.

“Να είναι γερός και με τις γνώσεις και την εμπειρία του να βοηθήσει το ποδόσφαιρο του Νομού μας να ανεβάσει το επίπεδο του σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή. Η σκυτάλη της ΕΠΣ Λασιθίου δεν θα μπορούσε να περάσει σε καλύτερα χέρια”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ.

Φυσικά ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Λασίθι στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μανόλη Σταυρακάκη:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όχι μόνο τον παράγοντα, αλλά κυρίως τον άνθρωπο κ. Μανόλη Σταυρακάκη για τα τριάντα ολόκληρα χρόνια προσφοράς του στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο. Ο κ. Σταυρακάκης από τη θέση που υπηρέτησε δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σημάδεψε το ποδόσφαιρο του τόπου μας με το ήθος και την παρουσία του και το οδήγησε στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Οι ομάδες του νομού και φυσικά ο ΑΟΑΝ που αποτελεί και τον μοναδικό εκπρόσωπο της περιοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα νοιώθουμε τυχεροί που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί του”.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΜπαξεβάνος: “Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο”
Επόμενο άρθροΣε καλό δρόμο οι περιπτώσεις των Μεϊτε και Μπουχαλάκη