Μπαξεβάνος: “Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο”

Για πρώτη φορά έρχεται να δουλέψει στην Κρήτη ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 43χρονος προπονητής, ο οποίος έχει εμπειρία από την Football League και την Γ’ Εθνική, ανέλαβε να οδηγήσει τον Κισσαμικό στην πρόκληση της νέας κατηγορίας.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε και ήδη φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των προσεκτικών κινήσεων που έγιναν για να μην παίξει η Χανιώτικη ομάδα τον ρόλο του.. κομπάρσου στην νέα Γ΄κατηγορία.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” για τους λόγους της επιλογής του και τους στόχους της νέας περιόδου.

  •  Τα όσα είπε ο Σπύρος Μπαξεβάνος στον Athletic Radio 104,2:

Για την ομάδα του Κισσαμικού και τους λόγους της επιλογής του

“Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα και θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να την χαίρεται ο κόσμος και μεις. Έρχομαι για δουλειά για πρώτη φορά στην Κρήτη και είπα το “ναι” γιατί είδα ανθρώπους με όρεξη και φιλοδοξίες. Είδα οτι “χτίζεται” κάτι καλό. Είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου τον Τάκη Τσακαλίδη, που έχει δουλέψει στον Πλατανιά και με βοηθάει πάρα πολύ”.

Για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας

“Είναι μια νέα δυνατή κατηγορία. Λογικά ο κάθε όμιλος θα έχει 16 ομάδες και θα πέφτουν οι 8. Κανείς πάντως δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει. Υπάρχει αβεβαιότητα όπως και σε κάθε τι στην Ελλάδα. Εμείς ξεκινήσαμε νωρίς για να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί”.

Για το ρόστερ της ομάδας

“Το ρόστερ μας θα ανανεωθεί κατά 99% σε σχέση με πέρυσι. Έγιναν καλές μεταγραφές και θα γίνουν και άλλες. Θέλουμε ένα τερματοφύλακα και δύο – τρείς ακόμα παίκτες. Έχουμε φτιάξει μία νεανική ομάδα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για τον κόσμο της ομάδας

“Θα είναι μία ιστορική χρονιά για όλους. Ο κόσμος είναι ζεστός και περιμένει πως και πως να ξεκινήσει αυτή η σεζόν. Αναμένεται να μας αγκαλιάσει αφού διψάει για ποδόσφαιρο. Υπάρχει ενθουσιασμός”.

Για τα φιλικά ματς και την πορεία της προετοιμασίας

“Είναι γενικά ευχαριστημένος. Δεν μένω στα αποτελέσματα γιατί μπορεί να την.. πατήσεις εύκολα. Κερδίσαμε την Επισκοπή με 1-0 αλλά δεν θα πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Χρειάζεται μέτρο. Αυτό που μετράει είναι η παρουσία και όχι το αποτέλεσμα. Είναι νωρίς ακόμα αλά κρατάω την διάθεση και την  όρεξη όλων των παιδιών. Θα δώσουμε δυνατά φιλικά και ελπίζω να αρχίσει το πρωτάθλημα στην ώρα του”.

Για τις εντυπώσεις του από την Κρήτη

“Είναι ένα υπέροχο μέρος. Είναι ωραίος τόπος για τουρισμό αλλά εμείς εδώ ήρθαμε για δουλειά. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να μην έχουμε τον ρόλο του κομπάρσου. Γι΄αυτό θα δουλέψουμε και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα από τώρα. Θα μετρήσουν τα αποτελέσματα”.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΟριστικά σε 2 ομίλους και με 28 ομάδες η Football League
Επόμενο άρθροΧαιρετίζει την αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣΛασιθίου ο ΑΟΑΝ