Τελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία της ομάδας μας

Την ευλογία του Θεού για υγεία, ευχάριστες στιγμές και επιτυχίες πήραν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας την περασμένη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο εφημέριος Αρμένων παπά-Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος και ο παπά-Μανόλης Καραγιώργης τέλεσαν τον Αγιασμό στον χώρο του γηπέδου, ευχόμενοι υγεία, σωστή συμπεριφορά και νίκες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, που συμμετείχαν με ευλάβεια στο μυστήριο.

OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_3 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_4 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_8 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_6 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_7 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_goneis OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_ds_2 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_proedros_omilia

Το παρόν φυσικά στην τέλεση του Αγιασμού, που τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, έδωσε η διοίκηση της ομάδας μας, οι διπλωματούχοι προπονητές της Ακαδημίας Παντελής Κατικάς (Υπεύθυνος) και Γιάννης Καραβιώτης, αλλά και αρκετοί γονείς των παιδιών που ανηφόρισαν στο γήπεδο των Αρμένων.

OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_ds OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_1 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_2 OF_Armenon_Agiasmos_Akadimias_5

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης, στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά, συνεχίζοντας να βαδίζουν στα χνάρια που έχει χαράξει η Ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια. Αρχικά να διαπαιδαγωγεί και να βοηθάει στην συγκρότηση σωστού χαρακτήρα και ανθρώπου και εν συνεχεία να εκπαιδεύει το ταλέντο του, για την ανάδειξη του.

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων τον Φλοριάν Τσούνι
Επόμενο άρθροΠανέτοιμοι οι Νέοι μας για νέο ντέρμπι με Κεραυνό στην Σοχώρα