Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας μας

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή, όπου η διοίκηση της ομάδας μας παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα φανέλα της.

Η ομάδα μας θα φορέσει για πρώτη φορά τη νέα αυτή εμφάνιση στο Σαββατιάτικο ντέρμπι (16.00) με την Επισκοπή στο γήπεδο των Αρμένων για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Ρόλο μοντέλων είχαν ο αρχηγός Αντώνης Βογιατζάκης, ο Πέτρος Κλειδής και οι τερματοφύλακες της ομάδας μας Βαρδής Μενιουδάκης και Ντίνος Δανδάλης, φορώντας τη νέα εμφάνιση της ομάδας μας και φωτογραφήθηκαν με αυτήν.

OF_Armenon_parousiasi_fanelas_1 OF_Armenon_parousiasi_fanelas_3 OF_Armenon_parousiasi_fanelas_4 OF_Armenon_parousiasi_fanelas_7 OF_Armenon_parousiasi_fanelas_6 OF_Armenon_parousiasi_fanelas_5

Η λιτή τελετή παρουσίασης της φανέλας έγινε στην ταβέρνα του Βασίλη Γαγάνη στο χωριό Φραντζεσκιανά Μετόχια σε γεύμα που παρέθεσε Πρόεδρος της ομάδας μας Στέλιος Μπικάκης και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Γιάννης Μαρινάκης, στο Δ.Σ. και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και πολύ ευχάριστο, κάτι που πηγάζει από το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπου με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι τόνοι πάντως για μία ακόμη φορά παρέμειναν χαμηλοί, αφού ναι μεν υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της, αλλά κανείς δεν πετάει στα σύννεφα, επιθυμώντας ανάλογη συνέχεια.

Προηγούμενο άρθροΜε «2» επί του Άρη, ξεκίνησαν οι Νέοι μας
Επόμενο άρθροΜε πίστη στο ντέρμπι με την Επισκοπή η ομάδα μας