Με απουσίες, χωρίς άγχος η ομάδα μας σήμερα στην Σοχώρα

Με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις η ομάδα μας σήμερα (17.00) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Ρεθύμνου, στο γήπεδο της Σοχώρας, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Δόξα Πλατανέ, η ομάδα μας θα ψάξει την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα, που κατέχει την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για ένα ακόμη παιχνίδι για τον Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει σε 5 ποδοσφαιριστές του για το σημερινό παιχνίδι.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Κλειδής (αποβλήθηκε στο 93’ της αναμέτρησης με την Δόξα Πλατανέ) και οι Τσούνι, Α. Βογιατζάκης, Καργάκης, Λεονάρντο, ενώ κάποιες ενοχλήσεις έχει στον καρπό του χεριού του ο τερματοφύλακας Γιώργος Κοκολάκης, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Αυτή αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίοι είναι οι:

Δανδάλης, Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Κουνδουράκης, Γ. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Καραγιώργης, Βερνάδος, Τριχάκης, Χνάρης, Τσαγκαράκης, Δραμιτινός, Τσοτσόρια, Θ. Γασπαράκης, Μάνσε, Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο παίζουν οι Προπαίδες μας, την Κυριακή οι Νέοι μας
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας στην Σοχώρα