Ήττα για την ομάδα μας στην Σοχώρα

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 4-0 στην Σοχώρα από τον Αστέρα Ρεθύμνου σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το τελικό σκορ ξέφυγε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και αδικεί την ομάδα μας, η οποία για 75’ λεπτά στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο της Σοχώρας και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ, έχοντας διαφορετική έκβαση το παιχνίδι. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο β’ βοηθός διαιτητή Καλυβιανάκη, δεν ανέκοπτε με οφσάιντ τους Καραγιώργη (22’) και Γασπαράκη (29’). Για 75’ λεπτά οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis_4 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Trixakis_Papadakis Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_pagkos_OFA Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Rotzen_Ntimitrov_2 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Ntimitrov_Petrogiannakis_Sarris Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_3 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_1_leptou_sigi Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis_3 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Panagiotakis_Trixakis Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Ntimitrov_Tsvetan Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis_2 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Kleidis_Petros Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_1 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_OFA_endekada

Φάσεις και γκολ

11’ κόρνερ του Κελέση, ο Ρότζεν θα πάρει την κεφαλιά στον δεύτερο δοκάρι, αλλά θα αποκρούσει ο Δανδάλης.

19’ ο Δάνδαλης μονομαχεί με τον Κότσο, με τον κ. Χατζημπεκιάρη να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ του Αστέρα Ρεθύμνου και ο Ρότζεν με εύστοχη εκτέλεση, παρότι ο Δανδάλης έπεσε στην σωστή γωνία, θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

24’ καλό σουτ έξω από την περιοχή του Ντιμιτρόφ, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόνριο δοκάρι,

33’ ο Χνάρης θα βρεθεί μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του θα μπλοκάρει ο Παπαδάκης.

35’ καλό σουτ του Κελέση, θα διώξει σε κόρνερ ο Δανδάλης.

53’ φάουλ Ρότζεν, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δανδάλης.

75’ κάθετη πάσα του Κελέση, ο Κότσο θα πλασάρει μέσα από την περιοχή για το 2-0.

78’ κόρνερ του Κελέση, κεφαλιά του Ρότζεν για το 3-0.

81’ ο Δραμιτινός θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Παπαδάκη, αλλά θα χάσει το κοντρόλ και την ευκαιρία.

83’ ο Κουνδουράκης θα βρεθεί σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του θα φύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαδάκη.

85’ με όμορφο σουτ του ο Παναγιωτάκης θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζημπεκιάρης, Φραγκιαδάκης, Καλυβιανάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 19’ πεν., 78’ Ρότζεν, 75’ Κότσο, 85’ Παναγιωτάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Τσακάλι, Σαρρής, Μαραθιανός, Βουτσάς, Καλλιτσουνάκης (73’ Παναγιωτάκης), Κότσο, Κελέσης, Πρινιανάκης (60’ Καριαβασάμ), Χριστουλάκης, Ρότζεν.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Θ. Γασπαράκης, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής (63’ Τσοτσόρια), Χνάρης, Βερνάδος, Ντιμιτρόφ, Τσαγκαράκης (79’ Μάντσε), Καραγιώργης (77’ Δραμιτινός).

1* Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 25χρόνου ποδοσφαιριστή των Κεραμειών και πρώην παίκτη του Αετού Ανωγείων, Γιάννη Παπουτσά.

Προηγούμενο άρθροΜε απουσίες, χωρίς άγχος η ομάδα μας σήμερα στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΜεγάλες σε έκταση νίκες για Νέους και Προπαίδες της Ακαδημίας μας