Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας μας (photos)

Μέσα σε ζεστό κλίμα και εξ’ ολοκλήρου εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για την Ακαδημία της ομάδας μας.

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εστίασης του γηπέδου μας και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αρκετά παιδιά της Ακαδημίας μας ήταν πιστά στο ραντεβού για να γιορτάσουμε αυτές τις ημέρες, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της Ακαδημίας για το 2016.

OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_2 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_3 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_7 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_4

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που έκανε την εμφάνιση του ο Άγιος Βασίλης, τον οποίο περίμεναν με μεγάλη αγωνία όλα τα παιδιά. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ δεν παρέλειψε… να πιει και μια ρακί με τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας.

OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_8 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_6 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_9 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_14 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_13 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_12 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_11 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_10 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_18 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_1

Η έλευση του Αγίου Βασίλη ήρθε ενώ ακούγονταν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τις παιδικές φωνές των μελών της Ακαδημίας μας, τα οποία συνόδευε λύρα και λαούτο. Ο Νίκος Κολυβάκης στην λύρα και ο Γιάννης Γεωργαλής στο λαούτο έδωσαν τον ξεχωριστό κρητικό και εορταστικό τόνο στην βραδιά. Στην συνέχεια παιδιά της ακαδημίας μας, αλλά και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, έσυραν τον χορό, ενώ μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ, για τον οποίο είχε μεριμνήσει ο πρόεδρος μας κ. Στέλιος Μπικάκης.

OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_4 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_5 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_17 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_16 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_15 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_1 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_6 OF_Armenon_Xristougenniatiki_giorti_Akadimias_7

Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλα τα παιδιά και το 2017 να φέρει σε όλους το καλύτερο. Τις ευχές τους έδωσαν ακόμη ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας (διοικητικά), κ. Ιωσήφ Πετράκης, αλλά και ο Υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων κ. Παντελής Κατικάς.

Όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, όπου θα επαναλειτουργήσει και πάλι, μετά από την απαραίτητη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκε το σημερινό φιλικό της ομάδας μας με τη ΝΕΑΡ
Επόμενο άρθροΠοδαρικό με το δεξί στο 2017 θέλει να κάνει σήμερα η ομάδα μας