Ποδαρικό με το δεξί στο 2017 θέλει να κάνει σήμερα η ομάδα μας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα για την ομάδα μας, μετά από τις διακοπές των εορτών και θα κληθεί να δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το 2017.

Στις 15.00 σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας, στο γήπεδο των Αρμένων φιλοξενεί τον Ρεθυμνιακό, σε παιχνίδι που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου. Η ομάδα μας θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά, κυνηγώντας τη νίκη απέναντι στον 3ο της βαθμολογίας Ρεθυμνιακό. Για ένα ακόμη παιχνίδι πάντως, υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή μας, Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κουνδουράκη (είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Άρη πριν τις γιορτές), αλλά και των Λεονάρντο, Τσούνι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, στην αποστολή της ομάδας μας επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό ο Πέτρος Κλειδής, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τριχάκης, Πετρογιαννάκης, Καργάκης, Καραγιώργης, Τζαγκαράκης, Κουρνιανός, Ντιμιτρόφ, Θ. Γασπαράκης, Π. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Δραμιτινός, Χνάρης, Παπαδογιάννης, Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΗ Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας μας (photos)
Επόμενο άρθροΑναβλήθηκε το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ρεθυμνιακό (photos)