Εποικοδομητική συνάντηση με τους γονείς παιδιών της Ακαδημίας

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας της ομάδας μας, έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου, παραπλεύρως του γηπέδου Αρμένων.

Η ομάδα μας πρωτοπόρα και πάντα ευαίσθητη σε πάσης φύσεως θέματα που αφορούν τα παιδιά, ως προς την εξέλιξη τους, σαν ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι, ανέπτυξε όλο το νέο πλάνο της Ακαδημίας της ομάδας, που για ένα ακόμη χρόνο βρίσκεται υπό τη σκέπη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Το κορυφαίο προπονητικό πρόγραμμα και πλάνο σε επίπεδο Ακαδημιών που κυκλοφορεί στην Ελλάδα αναπτύχθηκε για ακόμη μία φορά στην Δευτεριάτικη συνάντηση.
OF_Armenon_synantisi_goneis_21-09-15_5 OF_Armenon_synantisi_goneis_21-09-15_2
Όλους τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στέλιος Μπικάκης και στην συνέχεια παρουσίασε όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες της ομάδας. Τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας Παντελή Κατικά, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας, Γιάννη Καραβιώτη, Φίλιππο Μουρτζανό και Γιώργο Παλιεράκη. Επίσης παρουσίασε στους γονείς, τον υπεύθυνο γραφείου τύπου Γιώργο Σταρά, αλλά και την υπεύθυνη Marketing Λιάνα Γεωργοπούλου. Στο πλευρό του προέδρου ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων, Κώστας Ουρανός (γενικός γραμματέας), Κώστας Χριστοδούλου (ταμίας) και Κώστας Θεοδωράκης (γενικός αρχηγός). Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Γιώργος Κτιστάκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλιός προπονητής της ομάδας.
OF_Armenon_synantisi_goneis_21-09-15_1 OF_Armenon_synantisi_goneis_21-09-15_4
Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας ΟΦ Αρμένων – Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ρεθύμνου Παντελής Κατικάς, ο οποίος στάθηκε στην φιλοσοφία και τις αρχές που θα διέπει και φέτος την Ακαδημία. «Για μία ακόμη χρονιά, πέρα από την σωστή και άρτια εκγύμναση και βελτίωση του ταλέντου των παιδιών, βασικός άξονας μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση τους σε συνεργασία πάντα μαζί σας, τους γονείς. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρχουν ειδικές συνεργασίες με επιστήμονες όπως διατροφολόγο, αλλά και παιδοψυχολόγο, όπως συμβαίνει στις κορυφαίες ακαδημίες της Ελλάδας. Μαζί μας φέτος έχουμε και καταξιωμένους προπονητές και συνεργάτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατικάς.
OF_Armenon_synantisi_goneis_21-09-15_3
Ακολούθως ο λόγος πήγε στους γονείς, όπου υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος, πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, την λειτουργία της Ακαδημίας και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα. Άπαντες ήταν καθόλα ευχαριστημένοι από το επίπεδο και την ουσία της κουβέντας και συμφωνήθηκε ανάλογες συναντήσεις και συζητήσεις να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο 26/09 η πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣΡ της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΞανά στην ομάδα μας ο Μάρκο Αντρεΐνι