Ξανά στην ομάδα μας ο Μάρκο Αντρεΐνι

«Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκος Φερνάντο Αντρεΐνι. Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει μετά από 6 μήνες τον Βραζιλιάνο (με Ιταλικό διαβατήριο) επιθετικό και πάλι στο «σπίτι» του και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΑΝΤΡΕΪΝΙ
Ο Μάρκος Αντρεϊνι γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1983 στην Βραζιλία και κατέχει Ιταλικό διαβατήριο. Είναι επιθετικός, αλλά και επιτελικός μέσος και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 6 μήνες απουσίας, όπου είχε «μετακομίσει» στον Ρεθυμνιακό. Ο Μάρκος Φερνάντο Αντρεΐνι, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην πατρίδα του και στην Νιουέλς Οντ Μπόις (1997-2001), για να ακολουθήσουν στη συνέχεια της καριέρας του οι: Ντεπορτίβο Αρμένιο στη Β’ Αργεντινής (2001-02) Σπορτ Μπόις στην Α’ Περού (2002-03), Σπορτβο Λουγκάνο στην Α’ Παραγουάης (2003-04), έχοντας και ένα πέρασμα από την Μπόκα Τζούνιορς αυτή την τριετία. Το καλοκαίρι του 2005 «μετακομίζει» στην Ιταλία για λογαριασμό της Ασισατένα (Β’ Ιταλίας), για να ακολουθήσουν οι Ρεαλ Νοχα, Ρασίνγκ Σανταντέρ στη Β’ Ισπανίας (2006-07), Ποτένζα στη Β’ Ιταλίας. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 2008 για λογαριασμό του Χαϊδαρίου, αγωνιζόμενος στην Β’ Εθνική (2008-09), ενώ τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην Ουνιβερσιτάντ Σαν Μαρτιν. Το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στα Τρίκαλα για 6 μήνες και το δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην Πορτογαλία (Φαμαλικάο). Πέρασε από την Ρωσία και τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα από την Αγγλική Μπέρι (Γ’ Εθνική). Τον Γενάρη του 2013 επέστρεψε στην χώρα μας για να αγωνιστεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και πάλι στην Β’ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2013 ήρθε στο Ρέθυμνο για λογαριασμό του ΟΦ Αρμένων, φορώντας την φανέλα της ομάδας μας για ενάμισι χρόνο, αφού τον Γενάρη του 2015 μετακόμισε για έξι μήνες στον Ρεθυμνιακό.

Αντρεΐνι: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα σπίτι μου»
Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας μας, δεν έκρυψε την χαρά του που επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. «Ήθελα να γυρίσω γιατί πιστεύω πως ο ΟΦ Αρμένων είναι το σπίτι μου. Αγωνίστηκα ενάμισι χρόνο στην ομάδα και μετά από αυτούς τους 6 μήνες νομίζω πως ήταν η ώρα να γυρίσω και πάλι στην ομάδα. Σε αυτή την επιλογή μου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος κ. Στέλιος Μπικάκης, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά και εμπιστεύομαι. Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά που είναι στην ομάδα, αλλά και το νέο κόουτς και το κλίμα είναι πολύ καλό».

Προηγούμενο άρθροΕποικοδομητική συνάντηση με τους γονείς παιδιών της Ακαδημίας
Επόμενο άρθροΤην Πέμπτη η τέλεση του Αγιασμού της ομάδας μας