Επιτυχημένη η συμμετοχή της Ακαδημίας μας στη Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα της ΕΑΠ

Με απολογισμό 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια συμμετείχε το τμήμα Παίδων της Ακαδημίας μας, στην 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα της Ε.Α.Π.

Μέσα σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα η ομάδα Παίδων της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003-2004 και μικρότεροι), είχε την ευκαιρία να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα Δευτέρας στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ασχολούμενοι με το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο. Το επίπεδο – αγωνιστικό και οργανωτικό του τουρνουά ήταν υψηλό, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, της διοργανώτριας Ε.Α.Π. και του Ρεθυμνιακού, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να προσφέρουν όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_OFA_aponomi_1 Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_OFA_aponomi_2 Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_Rethymniakos_aponomi Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_EAP_aponomi Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_aponomes_OFA_EAP_2 Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_aponomes_OFA_EAP_1 Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_proponites Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_bazzar_vivliou

Οι τρεις ομάδες συμμετείχαν σε τουρνουά ομίλου, όλοι με όλους, με 3 παιχνίδια ενός ημιχρόνου, διάρκειας 30’ λεπτών έκαστο. Η ομάδα μας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά κέρδισε με 1-0 τον Ρεθυμνιακό, ενώ στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το τουρνουά, επιβλήθηκε επίσης με 1-0 της διοργανώτριας Ε.Α.Π. Ενδιάμεσα, στο 2ο παιχνίδι ο Ρεθυμνιακός κέρδισε με 1-0 της Ε.Α.Π. Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, ακολούθησαν οι απονομές με την Ε.Α.Π. να παραδίδει ένα Κύπελλο και αναμνηστικό δίπλωμα σε κάθε ομάδα.

Ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ατσιποπούλου εξελίσσονται παράπλευρες δράσεις, όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά, όπως Bazzar βιβλίου (4.30 – 7.30), αλλά και συλλογή τροφίμων που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνου.

Στις 8.30 υπήρχε προβολή Χριστουγεννιάτικου παιδικού κινηματογράφου στο αμφιθέατρο του νέου Γυμνασίου Ατσιποπούλου, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε bazzar κατασκευών από τους μαθητές του Γυμνασίου στον χώρο του αμφιθεάτρου.

Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_OF_Armenon_omadiki Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_Rethymniakos_omadiki Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_EAP_omadiki Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_OF_Armenon_odigies_Katika Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_OF_Armenon_pagkos Akadimies_EAP_2i_Xristougeniatiki_evdomada_OFA_aponomi_1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΦ Αρμένων – Ρεθυμνιακός 1 – 0

(1’ Σπ. Παυλάκης)

Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π. 1 – 0

(12’ Γ. Τάκα)

Ε.Α.Π. – ΟΦ Αρμένων 0 – 1

(17’ πεν. Νιολάκης)

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Παντελής Κατικάς): Φραγκιαδάκης, Ι. Γεωργαλής, Νιολάκης, Χριστοδούλου, Δαούτης, Κατάκης, Ι.Π. Γαλερός, Ι. Γεωργαλής, Μ. Τάρε, Σπ. Παυλάκης, Μ. Παυλάκης, Καλησπεράκης, Σηφάκης, Ράνσοου, Φασουλάς, Αναγνωστάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Σταματίου, Κλ. Τάρε.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαστάκης): Κωνσταντουράκης, Ζουμπουλάκης, Φλάβιο, Μελαδάκης, Μπίτζι, Αλιάι, Κουμαντάκης, Φοβάκης, Νέρβους, Μιχαλάκης, Γ. Τάκα, Γκόγκα, Ριτζάκης, Διαλυνάς, Φοδελιανάκης, Αχινάς, Ψωμάς, Παλαμάρης, Ντέσκα, Πολίτης, Βρουβάκης, Μπερτζίνι, Λ. Τάκα.

Ε.Α.Π. (Στέλιος Νικηφόρος): Προβιάς, Κελαϊδής, Πελαντάκης, Τσαπόκου, Πίσα, Λελεδάκης, Αποστολάκης, Μπάρδη, Στελιουδάκης, Αλεξανδράκης, Μ. Τζουγανάκης, Κοντογιάννης, Κελαράκης, Αλ. Μαρκόπουλος, Χαροκόπος, Γ. Χαραλαμπάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακαδημία μας προσκεκλημένη σήμερα στην 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθρο«Πολυβόλο» οι Παίδες μας, 11-0 στην Αλφά