Επιστροφή στις νίκες με «πεντάρα» στο Σπήλι

Με επιβλητικό τρόπο επέστρεψε η ομάδα μας στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας με 5-0 του Σπηλίου, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αρμένων, για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας δίκαια και άνετα στην επικράτηση, με το σκορ να μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αν δεν βρισκόταν σε καλή ημέρα ο τερματοφύλακας του Σπηλίου. Ο Τσιρίτας έκανε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, μεταξύ των οποίων, απέκρουσε και πέναλτι του Θοδωρή Γασπαράκη στο 54’.

OF_Armenon-Spili_panhgyria_OFA_2 OF_Armenon-Spili_OFA_pagkos OF_Armenon-Spili_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Spili_Dandalis_Ntinos_1 OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Spili_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Spili_Vogiatzakis_Antonis_2 OF_Armenon-Spili_Kleidis_Petros_1 OF_Armenon-Spili_Koundourakis_Giorgos_2 OF_Armenon-Spili_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Spili_Tsagkarakis_Manolis OF_Armenon-Spili_panhgyrismos_Kargakis_Koundourakis OF_Armenon-Spili_Dandalis_Ntinos_2

Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη μόλις στο 7’, ενώ το 2-0 έγινε από τον Καργάκη στο 25’. Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε ιδανικά με δύο γκολ του Μανόλη Τσαγκαράκη, με το πρώτο να είναι από τα ομορφότερα συνδυαστικά που έχει πετύχει φέτος η ομάδα μας, με εξαιρετική συνεργασία, Καργάκη, Καραγιώργη και Τσαγκαράκη. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 90’ από τον Πέτρο Κλειδή. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας μας έκανε ο Σάντρο (Άλεξ) Τσοτσόρια, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90’ λεπτά, έχοντας πολύ καλή παρουσία, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-Spili_Koundourakis_Giorgos OF_Armenon-Spili_Ntimitrov_Tsvetan_2 OF_Armenon-Spili_Dandalis_Ntinos_3 OF_Armenon-Spili_panhgyria_OFA OF_Armenon-Spili_Vogiatzakis_Antonis OF_Armenon-Spili_Vernados_Aleksandros OF_Armenon-Spili_Gasparakis_Thodoris_4 OF_Armenon-Spili_Tsouni_Kaligiannis OF_Armenon-Spili_Tsagkarakis_Manolis_2 OF_Armenon-Spili_OFA_endekada OF_Armenon-Spili_panhgyria_OFA_2

Φάσεις και γκολ

3’ καλό σουτ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

7’ μετά από μπαλιά, ο Θ. Γασπαράκης θα φύγει στην πλάτη της άμυνας του Σπηλίου και με την 2η προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού στην πρώτη απέκρουσε ο Τσιρίτας.

12’ κόρνερ του Γασπαράκη, η κεφαλιά του Π. Κλειδή θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

25’ ο Καργάκης κλέβει την μπάλα από τον Καραμπατζάκη και με ιδανικό πλασέ πετυχαίνει το 2-0.

32’ σουτ του Γεωργακάκη έξω από την περιοχή, ο Δανδάλης οριζοντιώνεται και με την βοήθεια του αριστερού δοκαριού του, διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

39’ σουτ του Καργάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

44’ πανέμορφο γκολ για την ομάδα μας, με τον Καργάκη να κάνει την ενέργεια και να τροφοδοτεί αριστερά τον Καραγιώργη, ο οποίος με την μία «κόβει» την μπάλα στον Τσαγκαράκη και αυτός με πλασέ «γράφει» το 3-0.

45’ ο πεισματάρης Τσαγκαράκης «κλέβει» την μπάλα και βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιρίτα, πλασάροντας και πάλι εύστοχα για το 4-0.

54’ ο Θ. Γασπαράκης ανατρέπεται από τον Τσιρίτα και ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο παθών με τον Τσιρίτα να τον «ψαρεύει» και να σώζει, το ριμπάουντ να κερδίζει ο Καργάκης ο οποίος σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στον Γασπαράκη, αλλά πάνω στην γραμμή σώζουν οι αμυντικοί.

75’ σε θέση τετ α τετ θα βρεθεί ο Δραμιτινός, αλλά ο Τσιρίτας θα σώσει.

80’ ο Γασπαράκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Π. Κλειδή, αλλά και πάλι ο Τσιρίτας θα σώσει.

90’ σουτ του Ντιμιτρόφ, ο Τσιρίτας διώχνει δύσκολα, αλλά ο Πέτρος Κλειδής με προβολή «γράφει» το 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Φραγκιαδάκης, Κουτάντος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 7’ Γασπαράκης, 25’ Καργάκης, 44’, 45’ Τσαγκαράκης, 90’ Κλειδής.

ΑΣΙΣΤ: 44’ Καραγιώργης.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 54’ Θ. Γασπαράκης (απόκρουση Τσιρίτα).

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 54’ Θ. Γασπαράκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 32’ Γεωργακάκης (Σπήλι).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Κουνδουράκης (57’ Τσούνι), Τσοτσόρια, Π. Κλειδής, Θ. Γασπαράκης, Καραγιώργης (62’ Δραμιτινός), Τσαγκαράκης, Καργάκης (71’ Βερνάδος).

ΣΠΗΛΙ (Δημήτρης Καραμπατζάκης): Τσιρίτας, Κονδύλης, Γ. Βαβουράκης (46’ Γαραντωνάκης), Μπουμπάκης (46’ Λογιάκης), Καραμπατζάκης, Σειραγάκης, Στ. Βαβουράκης, Κ. Βαβουράκης, Μπινιάς (26’ λ.τ. Α. Χριστοφοράκης), Καλιγιάννης, Γεωργακάκης.

Προηγούμενο άρθροΜονόδρομος η νίκη για την ομάδα μας, σήμερα (15.00) με Σπήλι
Επόμενο άρθροΤην Παρασκευή κόβει την πίτα η Ακαδημία μας