Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα μας, σήμερα (15.00) με Σπήλι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 το απόγευμα το Σπήλι, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο 2017 έχοντας αφήσει πίσω της, την κακή εμφάνιση και ήττα στα Λιβάδια. Ο Ηλίας Χνάρης περισσότερο για προληπτικούς λόγους, μιας και έχει ξεπεράσει την θλάση στον δικέφαλο που τον ταλαιπωρούσε, έμεινε εκτός αποστολής, για να επιστρέψει πανέτοιμος μετά από μία εβδομάδα. Νέο πρόσωπο αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σάντρο (Άλεξ) Τσοτσόρια, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του, με την φανέλα της ομάδας μας.

Έτσι η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με το Σπήλθ, στο γήπεδο των Αρμένων, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Δανδάλης, Αποστολάκης, Πετρογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Τριχάκης, Π. Κλειδής, Δραμιτινός, Γασπαράκης, Τσοτσόρια, Καργάκης, Καραγιώργης, Βερνάδος, Λεονάρντο, Κουνδουράκης, Τσούνι, Τσαγκαράκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (12.00) οι Παίδες μας στο Σπήλι
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες με «πεντάρα» στο Σπήλι