Παρουσίασε χορηγούς και φανέλα η ομάδα μας

Με μια λιτή εκδήλωση και μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποίηση η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων τους μεγάλους χορηγούς της, την φετινή χρονιά, τις εμφανίσεις της, αλλά και τα νέα αποκτήματα της.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην καφετέρια «Enterprise» ιδιοκτησίας του προέδρου του ΟΦ Αρμένων, Στέλιου Μπικάκη στα Τρία Μοναστήρια. Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους προπονητές Λυκούργο Τζαγκαράκη, Θεόφιλο Αποστολάκη, το παρόν έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας του ΟΦ Αρμένων. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο παπά-Μανόλης Καραγιώργης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης, αλλά και ο εκπρόσωπος της εταιρείας ένδυσης της Umbro – που ντύνει φέτος τον ΟΦ Αρμένων – Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Φυσικά, μεγάλη ήταν η αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου, με το παρόν να δίνουν ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Μανόλης Καλυβιανάκης και το μέλος και πρόεδρος ΤΕΔ Νίκος Τσουπάκης, αλλά και ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ Μανόλης Καλυβιανάκης.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε το μέλος της διοίκησης του ΟΦ Αρμένων, Βαγγέλης Πρινιανάκης, κάνοντας μία αναφορά στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας την φετινή χρονιά. Στα καταστήματα «Toy Moy», «Neonato» ιδιοκτησίας του Γιώργου Μαραγκουδάκη, στο «deltanet Travel» ιδιοκτησίας του Μιχάλη Βαμιεδάκη, αλλά και στον «Φούρνο Μπικάκη» και στο «café Enterprise», ιδιοκτησίας του προέδρου της ομάδας Στέλιου Μπικάκη.
Στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσία των νέων πανέμορφων στολών του ΟΦ Αρμένων για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-15, με χρέη μοντέλων να εκτελούν οι ποδοσφαιριστές Κώστας Γκούγκας, Γιάννης Σαμαντούρης και Χρήστος Ιωσηφέλης.

πηγή:Goodnet.gr

proedrosantiproedrosgrammateas paiktesparousiasineasemfanishs neaemfanisipaiktes

Προηγούμενο άρθροΜε ισοπαλία έκανε αρχή η ομάδα μας.
Επόμενο άρθροΕκτός η ομάδα μας με τα Λιβάδια αύριο το απόγευμα.