Με ισοπαλία έκανε αρχή η ομάδα μας.

Κάθε αρχή και δύσκολη….έτσι λένε σε κάθε τι που ξεκινάει με το ανάποδο αποτέλεσμα που περιμένουμε.Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο σαν να είχε στην τσέπη της το θετικό αποτέλεσμα δηλ.την νίκη.

Δεν περίμεναν οι παίκτες μας να δούν την νεοφώτιστη Κάλυβο τόσο δυνατή.Η εμφάνιση της αντιπάλου ομάδος έδειξε ότι πρέπει να παίρνουν όλα τα παιχνίδια στα σοβαρά.

Ο τεχνικός της Καλύβου Γιώργος Λυρώνης κατάφερε να εξουδετερώσει τα δυνατά χαρτιά που είχε ο Λυκούργος Τζαγκαράκης δηλ.τον Αντρείνι και τον Τάσο Λυκούδη και τον Γκούγκα έτσι η κινητήριος δύναμη του Ο.Φ.Α δεν μπόρεσε να πάρει πάνω της την ομάδα και να την οδηγήσει στην πρώτη της νίκη και να είναι κοντά στους πρώτους διεκδικητές του τίτλου.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας θα είναι καλύτερη γιατί έχει τους παίκτες , το ταλέντο και το σθένος να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα που από την πρώτη αγωνιστική φάνηκε ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Επίσης χθές είδαμε  στο ντεμπούτο του νεαποκτειθέντος τερματοφύλακα Γιάννη Σανταμούρη έναν παίκτη που θα  βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας να επιτύχει τον στόχο της.

Ο αγώνας έληξε  1-1 με γκολ 85΄’ Σπανουδάκης,90+4′ Κουρνιανός

Ο.Φ.Α-Τζαγκαράκης (προπονητής)Σανταμούρης, Καρράς (75′ Βογιατζάκης Γ), Κονδύλης, Δασκαλάκης( 54′ Βογιατζάκης Α) , Πολύχρονος, Κλειδής, Γασπαράκης (38′ Χριτοδούλου), Λυκούδης, Γκούγκας, Αντρεινι, Κουρνιανός.

Α.Ο.ΚΑΛΥΒΟΣ-Λυρώνης(προπονητής)Μακρυδάκης, Βασσάλος, Νικηφόρος, Μαραγκουδάκης Ν, Τζαγκαράκης Γ, Καργάκις(80′ Παπαδομανωλάκης), Μαραγκουδάκης  Ι,Σπανουδάκης (Παπαδομανωλάκης Η), Κάββαλος, Τζαγκαράκης Ε (90′ Νικηφόρος), Κάββαλος Β.

 

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΠαρουσίασε χορηγούς και φανέλα η ομάδα μας