Βελτιωμένη εμφάνιση για ΟΦΑ από λάθη προήλθαν τα γκολ (ήττα 0-3 από Άρη)

Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΑ στο παιχνίδι με τον Άρη από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-0 στο γήπεδο Αρμένων στο πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς για την 2η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας που είχε να αντιμετωπίσει δύο απουσίες τελευταίας στιγμής αυτής του Γιάννη Γερωνυμάκη λόγω ψύξης που τον ταλαιπώρησε όπως και του Χρήστου Τσαπόκου λόγω ίωσης εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη στο πρώτο ημίχρονο -όπως και σχεδόν σε όλο το παιχνίδι- πιέζοντας όσο μπορούσε τον Άρη αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος της άμυνας. Μόλις στο 10′ από βαθιά μπαλιά του Παπαδάκη μέσα στην περιοχή και μπέρδεμα των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Ματαραγκάσι ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1.

Η ομάδα μας προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό στη συνέχεια ώστε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε στο βαθμό που θα ήθελε με μοναδική αξιόλογη προσπάθεια ένα σουτ του Βογιατζάκη στο 30′ λίγο έξω από την περιοχή το οποίο δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή ο Περήφανος με τεχνικό σουτ αιφνιδίασε τον Κολυβάκη ο οποίος δεν μπορούσε να δει καθώς βρίσκονταν πολλά σώματα παικτών μπροστά του με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι και είχαν την κατοχή κατά διαστήματα με τους κιτρινόμαυρους να είναι όμως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Σκουλούδης βρέθηκε σε θέση βολής πλασάροντας τον Κολυβάκη για το 0-3 τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τον Άρη Ρεθύμνου. Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη δεν το έβαλαν κάτω και στο 76′ ο Βογιατζάκης σούταρε με τον Κατσιπάνο να μπλοκάρει ενώ δέκα λεπτά αργότερα την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολυβάκη έδιωξε με υπερένταση ο νεαρός τερματοφύλακας στην τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στην αναμέτρηση.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Σταυρούλας Δαμανάκη που έφυγε χθες από την ζωή, μητέρας του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΑ Βασίλη Δαμανάκη ενώ οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΟΦΑ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας-αλλά και στους αντίστοιχους του Άρη-στο καφενείο-μεζεδοπωλείο του Κτιστάκη Μανώλη στους Αρμένους με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ παικτών-προπονητή αλλά και διοίκησης με το κλίμα στην ομάδα να είναι οικογενειακό.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους “κόκκινους” την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο Αρμένων όπου χρειάζεται μόνο νίκη για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς σε κάθε άλλο αποτέλεσμα η ομάδα μας θα είναι εκτός συνέχειας του θεσμού.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε.Γ. Κολυβάκης, Κριτσιώτης, Ν. Κολυβάκης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Κτιστάκης (80′ Νιολάκης), Τσόλας (85′ Κατάκης), Γ. Βογιατζάκης, Βασαδάκης, Μάνσε (58′ Ανυφαντάκης), Σκουλούδης (72′ Πολιτάκης).

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Κελαϊδής (69′ Κατσιπάνος), Αντουράκης, Χονδρογιάννης, Παπαδάκης, Καραβιώτης, Περήφανος, Κραβαρίτης (46′ Κουταλάς), Μπαραϊμάϊ (46′ Σεφουλάϊ), Κόκκαλης (46′ Γκεοργκιέφσκι), Σκουλούδης, Ματαραγκάσι.

Προηγούμενο άρθροΜε πίστη για αποτέλεσμα ο ΟΦΑ κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο
Επόμενο άρθροΠαίκτης του ΟΦΑ και ο νεαρός Εμιλιάνο