Με πίστη για αποτέλεσμα ο ΟΦΑ κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο

????????????????????????????????????

Στο πρώτο δυνατό και παράλληλα πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στον ενισχυμένο και θεωρητικά ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΡ, η ομάδα μας υποδέχεται τον Άρη Ρεθύμνου.

Οι “κόκκινοι” έχουν στόχο αφ’ ενός ένα θετικό αποτέλεσμα (γήπεδο Αρμένων 16.30) το οποίο θα τους κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση και να πραγματοποιήσουν μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι.

Οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα είχαν περισσότερη ένταση ώστε να υπάρχει καλύτερος αγωνιστικός ρυθμός για την ομάδα μας και να είναι πανέτοιμη για ένα απιτητικό ματς όπως αυτό.

Ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης ανακοίνωσε στους παίκτες την 20μελή αποστολή με αρκετούς παίκτες να έχουν τεθεί εκτός για διάφορους λόγους. Ο λόγος για τους τραυματίες Μαλετσά, Καραλή και Μανουσάκη με τον πρώτο να αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Λεονάρντο επίσης να μετράει αντίστροφα για τα μέσα του επόμενου μήνα εκτός απροόπτου.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι αυτό του Χάρη Βαρδουνιώτη με τον νεαρό παίκτη να έχει ένα σκίσιμο στο χείλος και να μένει εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους. Απόντες λόγω προσωπικών-επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι ακόμη οι Ι.Ε. Γαλερός, Ε.Ε. Κολυβάκης και Ι.Π. Γαλερός.

Οι 20 παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι:

Μενιουδάκης, Ε.Γ. Κολυβάκης, Ν. Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Κασιάρας, Σκουλούδης,  Γερωνυμάκης, Τσόλας, Γ. Βογιατζάκης, Μάνσε, Βασαδάκης, Κριτσιώτης, Κτιστάκης, Πολιτάκης, Τσαπόκου, Κατάκης, Νιολάκης, Ανυφαντάκης, Κοσμίδης, Παυλάκης. 

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς Γεράκια Γερανίου-ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΒελτιωμένη εμφάνιση για ΟΦΑ από λάθη προήλθαν τα γκολ (ήττα 0-3 από Άρη)