Παίκτης του ΟΦΑ και ο νεαρός Εμιλιάνο

Λίγο πριν την έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Ρεθύμνου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών  Ρεθύμνου η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του νεαρού μεσοαμυντικού αλβανικής καταγωγής Εμιλιάνο Πούλαϊ.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις του ΟΦΑ εδώ και πάνω από τρεις εβδομάδες αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με τον Σήφη Μανωλούδη να ανάβει το πράσινο φως για την ένταξη του στην ομάδα, μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του δεξιού μπακ όσο και αυτή του αμυντικού χαφ.

Ο Εμιλιάνο προέρχεται από τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και είναι γεννημένος στις 23-3-2001. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες το 2012 για να προωθηθεί στη συνέχεια στην ανδρική ομάδα την σεζόν 2016-2017 στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ ενώ την επόμενη χρονιά αν και δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και παρέμεινε εκεί μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε για να βρεθεί στη συνέχεια στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΑ:

“Το Δ.Σ. του ΟΦΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό Εμιλιάνο Πούλαϊ ο οποίος προέρχεται από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και αγωνίζεται σαν δεξιός οπισθοφύλακας ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πάνω από όλα υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Προηγούμενο άρθροΒελτιωμένη εμφάνιση για ΟΦΑ από λάθη προήλθαν τα γκολ (ήττα 0-3 από Άρη)
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια του ΟΦΑ για τον χαμό της Σταυρούλας Δαμανάκη